پیشروجاب

Pishrojob

تماس با ما
youremail@yourdomain.com
09127154021

خدمات و آموزش سئو

پیشروجاب PishroJoB

آموزش سئو

آموزش سئو رایگان از صفر تا صد – آموزش عملی SEO سایت

آموزش سئو

آموزش سئو یکی از چالشی ترین موضوعاتی است که در حال حاضر همه با اون دست به گریبان هستن. چه مبتدیانی که برای یادگیری سئو می خوان ازش استفاده کنن تا بتونن یک متخصص سیئو بشن. و چه اون دسته از افرادی که صاحبین کسب و کار هستند. آموزش SEO به این دلیل چالش بر انگیزه که اولا بیشتر دوره های آموزشی ای که تو فضای وب فارسی وجود داره گنگ و ناقص هستن و یا به قول معروف پرکتیکال یا عملی نیستن. پیشروجاب تصمیم داره توی این مقاله کامل ترین و عملی ترین آموزش سئو رایگان از صفر تا صد رو بهتون ارائه کنه. نیم ساعت وقت بذارین و قدم به قدم با من جلو بیاین اونوقت در انتها متوجه میشید که چقدر کسب این دانش به دردتون خواهد خورد.

هدف از بهینه سازی سایت چیست؟

سئو یا بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو به فعالیت هایی اشاره داره که باعث میشن وب سایت ما در کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کارمون که برامون اهمیت داره، در نتایج گوگل از رقبامون چیشی بگیره.

اما این یعنی چی؟ یعنی این که وقتی یک مشتری بالقوه در بستر اینترنت، محصول یا خدمات مورد نیازش رو جستجو می کنه، وب سایت ما به عنوان ارائه دهنده اون محصول یا خدمات بیاد جلو چشش. و برای اینکه بتونیم بهتر توسط مخاطبین دیده بشیم باید رتبه بالاتری در صفحات جستجو داشته باشیم. و برای اینکه رتبه بهتری داشته باشیم باید سایتمون رو با قواعد و ضوابط موتور های جستجو بهینه سازی کنیم.

چطور فروش اینترنتی را افزایش بدیم؟

امروزه بازاریابی سنتی و میدانی داره به حاشیه میره و بخش اعظم بازاریابی هر کسب و کاری به صورت اینترنتی انجام می شود. این بازاریابی اینترنتی از طریق پلتفرم های مختلف صورت می گیرد. در میان تمامی پلتفرم ها، موتور های جستجو بزرگترین بازیگر صحنه بازاریابی اینترنتی در دنیا و همچنین ایران هستند. چس برای افزایش فروش خودمون مجبوریم که به سئو و بهینه سازی سایت نگاه ویزه ای داشته باشیم. چرا که هرچی در کلمات کلیدی مربوط به کسب و کارمون به رتبه اول گوگل نزدیک تر بشیم، بازدید کننده بیشتری داریم و در نتیجه فروش اینترنتی بیشتری هم خواهیم داشت.

آموزش سئو سایت چگونه است؟

آموزش سئو سایت باید به گونه ای باشد که مرحله به مرحله از 0 تا 100 دانشجو را در جهت یادگیری بهینه سازی سایت همراهی کند و تمامی نکات و تکنیک ها را در لوای همین دوره آموزشی بیاموزد. پیشروجاب در این مقاله سعی داره تا یک Hand Book جامع برای آموزش سئو سایت به دانشجویان عزیز ارائه بده. این هند بوک از سه قسمت اصلی تشکیل شده:

1. آموزش سئو مقدماتی

در این بخش تمامی مفاهیم اولیه و مبانی سئو سایت را خواهید آموخت و دید جامعی نسبت به این تخصص پیدا خواهید کرد. برای آموختن هر چیز ابتدا باید تئوری و مفاهیم اولیه را بیاموزید اما من تمام تلاشم رو کردم که خسته کننده نباشه و فقط اصول مهم و کاربردی سئو رو براتون توضیح بدم.

2. آموزش سئو حرفه ای

در این بخش شما به صورت عملی قدم به قدم تمامی عملیاتی را که برای انجام SEO به آن نیاز دارید، خواهید آموخت. این عملیات متشکل از سئو تکنیکال، سئو محتوا و سئو خارجی خواهد بود. یعنی تمام آن چه که نیاز دارید.

3. نکات طلایی آموزش سئو

در پایان مجموعه ای از نکات طلایی سئو و مشکلات رایجی که اکثر مبتدیان با آن مواجه می شوند را توضیح داده و به برخی از سوالات متدوال شما عزیزان پاسخ خواهیم داد.

همچنین در انتها می توانید تمامی سوالات خود را در قسمت کامنت ها از ما پرسیده و در کوتاه ترین زمان پاسخ خود را دریافت کنید.

راهنمای آموزش SEO

برای این که بتونید از این مقاله جامع بیشترین نتیجه رو بگیرید، همین الان این چند تا کاری رو میگم انجام بده تا حسابی برای آموزش SEO آماده باشی:

  1. یک کاغذ و خودکار بردار و در طول این دوره آموزشی SEO تمامی نکاتی که از نظرت مهم هستن و حتی درک خودت رو از هر مبحث به طور خلاصه، با زبان ساده بنویس.
  2. سایتی رو که میخوای شروع به سئو کردنش بکنی رو باز کن و یک مقاله جدید ایجاد کن، یک موضوع انتخاب کن و قدم به قدم چیزهایی رو که اینجا بهت یاد میدم رو روی اون مقاله پیاده کن. مزیت این کار به اینه که به صورت عملی 100% عملی تمام چیزهایی رو که یاد میگیری روی سایت خودت پیاده می کنی و به هر مشکلی هم که بر بخوری میتونی یادداشتش کنی و از من بپرسی. علاوه بر این در پایان کار یک محتوای با ارزش و بهینه شده خواهی داشت که رتبه مناسبی کسب خواهد کرد.
  3. باید بدونی که آموزش SEO در پیشروجاب به سه بخش مقدماتی، پیشرفته و نکات طلایی تقسیم میشه که باید هر کدوم رو با دقت مطالعه و تمرین کنی. بخش آموزش سئو مقدماتی، بیشتر تئوری بوده و ما مفاهیم پایه سئو رو در زمینه سئو تکنیکال، سئو محتوا و سئو خارجی برای شما توضیح میدیم. آموزش سئو پیشرفته یا حرفه ای، کاملا عملی بوده و شما حتما باید روی سیستم کامپیوتر خودتون همزمان این آموزه ها رو تمرین کنید تا بتونید بهش مسلط بشین. و نکات طلایی سئو متشکل از ترفند ها و جزییاتیی که بخش بزرگی از آن ها تجربی بوده و شما برای یادگیری هر کدام باید سال ها وقت صرف کنید و آزمون و خطا کنید. اما من بهتون یادش میدم که کلی جلو بیفتین.

شما اگر همزمان با خواندن این مقاله آموزشی شروع به نوشتن یک مقاله جدید کنید و قدم به قدم با من جلو بیاین بدون شک خواهید توانست که محتوای بهینه ای تولید کرده، نکات سئو تکنیکال را رعایت کرده و در قدم آخر با یک سئو خارجی مناسب خود را به صفحه اول گوگل برسانید. من تمامی آن چه را که برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل نیاز دارید به شما خواهم آموخت.

برای یادگیری سئو کدام دوره آموزشی را انتخاب کنیم؟

بسیاری از علاقمندان به یادگیری سئو و یا مبتدیان سئو با این سردگمی مواجه هستن که از بین این همه دوره آموزشی کدام را انتخاب کنند، کدام دوره برای آن ها مناسب است و اصلا چطور باید سئو را یاد بگیرند. خب جواب این سوال خداییش سخته! چرا که اولا شما باید ببینید که کدوم روش یادگیری سئو رو میپسندید و باهاش راحت هستید (که در ادامه در مورد روش ها توضیح میدم) و بعد تازه ببینیم که کی خوبه و کدوم‌ خوبه! اما نگران نباش زیاد سختش نمی‌کنم برات. ادامه رو بخون متوجه ‌‌‌‌‌‌‌میشی 😉

یاد گیری SEO از پایه چقدر زمان می برد؟

خیلی ها فکر می کنند که اگر تمام مبانی سئو رو یاد بگیرند کار تمومه و میتونن از فرداش هر سایتی رو بهینه سازی کنن و جواب بگیرن! اما باید بگیم که اصلا اینطور نیست چون SEO مقوله‌ای گسترده هستش، جزییات زیادی داره، خیلی از قواعدش هیچ جا نوشته نیست و شما یا باید خودت یادشون بگیری یا اینکه یه حرفه ای یادت بده و مهم تر از همه اینکه گوگل هر سال آپدیت میشه و تغییراتی توی الگوریتم ها ایجاد می‌کنه. پس باید همیشه به روز بود و تجربه زیادی در این زمینه کسب کرد.

اما به طور کلی اگر بخوام یک تخمین برای یادگیری سئو از پایه بزنم شاید بتونم بگم که اگر پای کار باشید، مسیر درستی برای یادگیری سئو انتخاب کنید و کلی هم تمرین و مطالعه کنید، بین ۱ تا ۲ سال طول میکشه تا به یک متخصص سئو حرفه ای تبدیل بشید. اما یادتون باشه که گفتم اکر پای کار باشید! اگر نه و بخواید خیلی تفریحی یاد بگیرید شاید حتی بعد از چندین سال هم نتونید حرفه‌ای بشید! مخصوصا که گوگل یک جا ننشسته و منتظر شما بشه تا یادش بگیرین! بلکه مدام در حال ارتقا و آپدیت شدن هست.

روش های یادگیری سئو چیست؟

روش های یادگیری سئو بسته به هوش و توانایی هاتون به سه دسته تقسیم میشه:

۱. یک مدرس سئو خوب انتخاب کنید و تو دوره های آموزشی سئو شرکت کنید. که البته این کافی نیست و باید کلی تمرین کنید و تجربه کسب کنید.

۲. از دوره های آموزشی ویدیویی (فیلم) + کتاب آموزش سئو استفاده کنید و در کنارش شروع کنید به تمرین و آزمون و خطا.

۳. از طریق مطالعه بهترین مقالات آموزش سئو (فارسی یا انگلیسی) شروع یادگیری کنید، تمرین و آزمون و خطا کنید و در سطوح بالاتر از دوره های حرفه ای توسط یه مدرس خوب استفاده کنید.

بهترین روش برای یادگیری سئو سایت چیست؟

به شخصه من روش سوم رو برای یادگیری سئو سایت پیشنهاد می کنم به چند دلیل:

۱. کمترین هزینه رو براتون خواهد داشت. ۲. دستتون از همین ابتدا راه میفته ۳. اگه قراره برای یادگیری سئو هزینه کنید این پول رو صرف دوره آموزش سئو حرفه‌ای می کنید که نکات و ترفندهای با ارزشی رو یاد بگیرید نه اصول و مبانی پایه سئو!

اما حالا این سوال پیش میاد که با کدوم آموزش سئو جلو بریم!

اگر شما یک ساعت وقت بذاری و این مقاله رایگان رو مطالعه کنی و همگام و همزمان باهاش یک مقاله (پست) رو از صفر تا صد تولید کنی، مطمئن باش که تمام اصول پایه سئو رو یاد میگیری و حداقل چند ده میلیون تومن جلو میفتی!

تازه یه مزیت بزرگ دیگه ام داره. اونم اینه که تو پروسه تولید مقالت به هر مشکلی بر بخوری و یا هر سوالی برات پیش بیاد میتونی زیر همین مقاله تو قسمت کامنت ها ازمون بپرسی و ما خیلی زود بهت جواب میدیم.

تمام سعی و تلاش PishroJoB اینه که آموزش رایگان سئو ما به دردتون بخوره و از شما یک کارشناس حرفه‌ای بسازه.

 

آموزش رایگان سئو

سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو، مجموعه‌ای از تکنیک‌ها و روش‌هایی است که با استفاده از آن‌ها، سایت شما بهترین جایگاه ممکن در صفحات نتایج موتورهای جستجو، مانند گوگل، بینگ و یاهو، کسب می‌کند. با داشتن رتبه بالاتر در نتایج جستجو، ترافیک وب سایت شما افزایش می‌یابد و افزایش ترافیک نیز به افزایش فروش و درآمد شما کمک می‌کند.

در اینجا، به شما آموزش رایگانی در زمینه سئو ارائه می‌دهیم. این آموزش برای کسانی است که به دنبال یادگیری مفاهیم و روش‌های سئو هستند و می‌خواهند وب سایت خود را بهبود دهند و رتبه بندی خود را در موتورهای جستجو بهبود بخشند.

در این آموزش، با مفاهیم پایه‌ای سئو، اصول و روش‌های بهینه سازی داخلی و خارجی و همچنین بهبود تجربه کاربری آشنا خواهید شد. همچنین، نکات مهمی در مورد محتوای وب سایت و تاثیر آن بر رتبه بندی نیز بررسی خواهد شد.

اگر به دنبال بهبود رتبه بندی وب سایت خود هستید، این آموزش می‌تواند به شما کمک کند. به یاد داشته باشید که سئو یک فرایند طولانی است و نیاز به صبر و پیوستگی دارد. با رعایت مفاهیم و روش‌های سئو، شما می‌توانید در طولانی مدت، رتبه بندی و ترافیک وب سایت خود را بهبود بخشید.

آموزش سئو رایگان از صفر تا صد با PishroJoB

سئو یکی از مهم‌ترین عوامل در بهبود رتبه بندی وب سایت در موتورهای جستجو است. با استفاده از تکنیک‌ها و روش‌های مناسب سئو، می‌توانید ترافیک وب سایت خود را افزایش داده و در نتیجه فروش و درآمد خود را نیز افزایش دهید.

اما برای یادگیری سئو، نیازمند یک آموزش جامع و کامل هستید که از صفر تا صد به شما اصول و روش‌های سئو را آموزش دهد. به همین دلیل، این آموزش سئو رایگان از صفر تا صد بوده و شامل تمامی مفاهیم و روش‌های لازم برای بهبود سئو وب سایت شما می‌باشد.

Pishrojob، از مفاهیم پایه‌ای سئو شروع کرده و به شما تکنیک‌های داخلی و خارجی سئو، بهبود تجربه کاربری و محتوای وب سایت را آموزش می‌دهیم. همچنین، به شما ابزارهای مورد نیاز برای پایش و بهبود سئو وب سایت خود را نیز معرفی خواهیم کرد.

با دنبال کردن این آموزش سئو رایگان از صفر تا صد، می‌توانید به راحتی بهبود رتبه بندی وب سایت خود را در موتورهای جستجو به دست آورید و در نتیجه، ترافیک و درآمد خود را افزایش دهید. همچنین، با توجه به اینکه این آموزش رایگان است، هیچ هزینه‌ای برای یادگیری سئو نخواهید داشت.

آیا دوره آموزش سئو به صورت رایگان، واقعا کار می کنه؟

اگه بخوایم بی تعارف باهم صحبت کنیم باید بگم که اکثر خدماتی که با لیبل رایگان در کشور ما ارائه میشه، خیلی کارآمد نیستن و بیشتر شو آف هستن و آموزش سئو رایگان هم مستثنا از این قاعده نیست. اما همیشه هم اینطور نیستن و ما به جای اینکه بخوایم نسبت به همه منفی و دارک نگاه کنیم، بهتره که بیایم به سهم خودمون این روند رو تغییر بدیم و صداقت با مخاطب رو در پیش بگیریم. از این رو PishroJoB تصمیم گرفته که بهترین و جامع ترین و عملی ترین آموزش رایگان سئو در وب فارسی رو به شما دانشجویان عزیز ارائه بده. و مطمئن باشید که بعد از مطالعه این آموزش و انجام تمرینات لازم که مرحله به مرحله بهتون میگم، شما هم به SEO خیلی علاقمند میشید و هم این که خودتون خواهید تونست تا حد قابل قبولی سئوی وب سایت رو انجام بدید.

آیا آموزش رایگان SEO برای تولید محتوا هم کاربرد دارد؟

بله، آموزش رایگان SEO برای تولید محتوا کاربرد دارد. به طور کلی، سئو یا بهینه‌سازی موتورهای جستجو به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که باعث می‌شود صفحات وب سایت شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت، بالاترین رتبه را بگیرند.

من قراره توی این آموزش یه جوری تولید محتوا رو با تمام جزییتاش یادتون بدم که از همین الان بتونین شروع کنین به نوشتن محتوای سئو شده برای سایتتون.

اگر محتوایی را ایجاد کنید که بهینه شده باشد، دیده شدن شما در صفحات نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت افزایش می‌یابد. این به این معناست که بیشتر کاربران از محتوای شما باخبر می‌شوند و احتمال دسترسی به مخاطبین واقعی شما افزایش می‌یابد.

با توجه به اینکه تولید محتوا و سئو دو عامل مهم در بهبود رتبه و دیده شدن صفحات وب سایت هستند، آموزش رایگان سئو برای تولید محتوا، به شما کمک می‌کند که محتوایی را تولید کنید که بهینه شده است و در نتیجه رتبه و دیده شدن شما در صفحات نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت افزایش می‌یابد.

 

سرفصل های آموزش رایگان سئو و مبحث بهینه سازی سایت چیست؟

سرفصل های آموزش رایگان سئو و بهینه سازی سایت عبارتند از:

1. مفاهیم پایه سئو:

در این بخش مفاهیم پایه سئو مانند کلیدواژه، خطایابی، برچسب‌های عنوان و توضیحات، لینک‌سازی داخلی و خارجی و … بررسی می‌شوند.

2. تحلیل کلمات کلیدی:

در این بخش، نحوه تحلیل کلمات کلیدی و انتخاب آن‌ها برای بهبود رتبه صفحات وب سایت شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت آموزش داده می‌شود.

3. بهینه‌سازی محتوا:

در این بخش، نحوه بهینه‌سازی محتوای صفحات وب سایت شما برای جذب ترافیک بیشتر و بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت آموزش داده می‌شود.

4. بهینه‌سازی تصاویر:

در این بخش، نحوه بهینه‌سازی تصاویر و استفاده از تگ ALT برای بهبود رتبه صفحات وب سایت شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت آموزش داده می‌شود.

5. لینک سازی:

در این بخش، نحوه لینک‌سازی داخلی و خارجی به منظور افزایش رتبه صفحات وب سایت شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت و جذب ترافیک بیشتر آموزش داده می‌شود.

6. بهینه‌سازی سرعت بارگیری:

در این بخش، نحوه بهینه‌سازی سرعت بارگیری صفحات وب سایت شما برای بهبود تجربه کاربر و رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت آموزش داده می‌شود.

7. مدیریت محتوا:

در این بخش، نحوه مدیریت محتوای صفحات وب سایت شما به منظور بهینه‌سازی بیشتر آموزش داده می‌شود.

8. ابزارهای سئو:

در این بخش، نحوه استفاده از ابزارهای سئو مانند Google Analytics، Google Search Console و … برای بررسی عملکرد و بهبود رتبه وب سایت شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت آموزش داده می‌شود.

با مطالعه و آموزش این مباحث، می‌توانید محتوای بهتری را تولید کنید و بهبود رتبه و دیده شدن وب سایت خود در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت را تجربه کنید.

 

آیا آموزش سئو در وردپرس تفاوتی دارد؟

بله، آموزش سئو در وردپرس تفاوت‌هایی با سایر پلتفرم‌ها دارد. وردپرس یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا است که برای سئو بهینه شده است. برخی از تفاوت‌هایی که در آموزش سئو در وردپرس وجود دارد عبارتند از:

1. پلاگین‌های سئو: وردپرس دارای پلاگین‌هایی مانند Yoast SEO و All in One SEO Pack است که به شما کمک می‌کنند به طور بهینه صفحات وب سایت خود را بهینه کنید و رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت را بهبود ببخشید.

2. ساختار URL: وردپرس به شما اجازه می‌دهد تا ساختار URL صفحات وب سایت خود را به آسانی تغییر دهید و از ساختار سئویی بهینه‌ای استفاده کنید.

3. بهینه سازی تصاویر: وردپرس به شما اجازه می‌دهد تا تصاویر خود را به طور بهینه درج کنید و از تگ ALT و توضیحات مناسب برای تصاویر استفاده کنید.

4. لینک‌سازی داخلی: وردپرس اجازه می‌دهد تا به راحتی لینک‌های داخلی را برای بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت ایجاد کنید.

با توجه به این تفاوت‌ها، آموزش سئو در وردپرس به شما کمک می‌کند که به طور بهینه صفحات وب سایت خود را بهینه کنید و رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت را بهبود ببخشید.

نکات مهم در آموزش سئو وردپرس و بهینه سازی وردپرس:

در آموزش سئو و بهینه سازی وردپرس، باید به نکات مهمی توجه کرد. برخی از این نکات عبارتند از:

1. استفاده از پلاگین‌های سئو:

استفاده از پلاگین‌های سئو مانند Yoast SEO و All in One SEO Pack به شما کمک می‌کند تا به طور بهینه صفحات وب سایت خود را بهینه کنید و رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت را بهبود ببخشید.

2. بهینه‌سازی عنوان و توضیحات:

توضیحات و عنوان صفحات وب سایت خود را برای جذب ترافیک بیشتر و بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت بهینه کنید.

3. بهینه‌سازی تصاویر:

تصاویر خود را به طور بهینه درج کنید و از تگ ALT و توضیحات مناسب برای تصاویر استفاده کنید.

4. بهینه‌سازی سرعت بارگیری:

این نکته بسیار مهم است که سرعت بارگیری صفحات وب سایت خود را به حداقل برسانید و تجربه کاربر بهینه‌تری برای بازدیدکنندگان خود فراهم کنید.

5. ساختار URL:

ساختار URL صفحات وب سایت خود را به طور بهینه تغییر دهید و از ساختار سئویی بهینه‌ای استفاده کنید.

6. لینک‌سازی داخلی:

لینک‌های داخلی را به طور مناسب و بهینه ایجاد کنید تا به بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت کمک کنید.

7. استفاده از کلمات کلیدی:

از کلمات کلیدی مناسب در محتوای وب سایت خود استفاده کنید.

8. بهینه‌سازی برای موبایل:

وب سایت خود را برای مشاهده روی دستگاه‌های موبایل بهینه کنید.

9. استفاده از نسخه HTTPS:

وب سایت خود را با استفاده از نسخه HTTPS بهینه کنید تا اطمینان از امنیت وب سایت خود داشته باشید.

با رعایت این نکات، می‌توانید به طور بهینه صفحات وب سایت خود را بهینه کرده و رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت را بهبود ببخشید.

 

آموزش سئو به زبان ساده با 10 نکته کلیدی

من به شخصه هیچ دوره آموزش رایگان سئو تو وب فارسی ندیدم که واقعا کاربردی باشه و نقطه استارت مناسبی برای علاقمندان به حوزه سئو باشه. نه اینکه هیچ آموزش خوبی وجود نداره! چرا داره اما جوری نیست که واقعا دست آدم راه بیفته! فقط یک سری مبانی و اصول اولیه گفته شده اما چجوری استفاده کردن این مبانی در عمل مهمه! و طبیعتا یک مبتدی نمیتونه این مفاهیم رو درست پیاده سازی کنه. این شد که تصمیم گرفتم برای اولین بار تو وب فارسی یه سبک جدیدی از آموزش سئو به زبان ساده و ۱۰۰% عملی ارائه بدم.

آموزش سئو در 10 جمله:

1. کلمات کلیدی مناسب را برای هر صفحه وب سایت خود انتخاب کنید و آن‌ها را در عنوان، توضیحات و محتوای صفحه استفاده کنید.
2. ساختار URL صفحات وب سایت خود را بهینه کنید و از ساختار سئویی مناسب استفاده کنید.
3. تگ Alt برای تصاویر خود ایجاد کنید و توضیحات مناسبی برای آن‌ها بنویسید تا به بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت کمک کنید.
4. لینک‌های داخلی به صفحات مرتبط خود ایجاد کنید تا به بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت کمک کنید.
5. بهینه‌سازی سرعت بارگیری صفحات وب سایت خود را به حداقل برسانید تا تجربه کاربر بهبود یابد و رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت بهبود یابد.
6. محتوای خود را برای کاربران خود بهینه کنید و به سئو فوکوس نکنید.
7. بهینه‌سازی متا توضیحات برای هر صفحه وب سایت خود را انجام دهید تا به بهتر دیده شدن در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت کمک کنید.
8. محتوای خود را به صورت منظم به روز رسانی کنید تا به بهتر دیده شدن در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت کمک کنید.
9. بهینه‌سازی وب سایت خود را برای موبایل بهبود ببخشید تا به بهتر دیده شدن در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت کمک کنید.
10. استفاده از ابزارها و پلاگین‌های سئو مناسب مانند Yoast SEO و Google Analytics را برای بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت به کار ببرید.

 

آموزش سئو مقدماتی از پایه برای مبتدیان

برای آموزش سئو مقدماتی از پایه برای مبتدیان، می‌توان به موارد زیر توجه کرد:

1. انتخاب کلمات کلیدی مناسب برای هر صفحه وب سایت خود و استفاده از آن‌ها در عنوان، توضیحات و محتوای صفحه.
2. بهینه‌سازی تصاویر و استفاده از تگ ALT و توضیحات مناسب برای آن‌ها.
3. ساختار URL صفحات وب سایت خود را بهینه کنید و از ساختار سئویی مناسب استفاده کنید.
4. لینک‌های داخلی به صفحات مرتبط خود ایجاد کنید تا به بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت کمک کنید.
5. بهینه‌سازی سرعت بارگیری صفحات وب سایت خود را به حداقل برسانید تا تجربه کاربر بهبود یابد و رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت بهبود یابد.
6. بهینه‌سازی متا توضیحات برای هر صفحه وب سایت خود را انجام دهید تا به بهتر دیده شدن در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت کمک کنید.
7. به روز رسانی محتوای خود را به صورت منظم انجام دهید تا به بهتر دیده شدن در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت کمک کنید.
8. بهینه‌سازی وب سایت خود را برای موبایل بهبود ببخشید تا به بهتر دیده شدن در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت کمک کنید.
9. استفاده از ابزارها و پلاگین‌های سئو مناسب مانند Yoast SEO و Google Analytics را برای بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت به کار ببرید.
10. توجه به محتوای خود و ایجاد محتوای ارزشمند و جذاب برای کاربران خود.

چرا سئو سایت مهمه و اهمیتش چیه

سئو (Search Engine Optimization) به مجموعه‌ای از روش‌ها و تکنیک‌هایی گفته می‌شود که برای بهبود رتبه وب‌سایت شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت انجام می‌شود. سئو سایت به دلیل اهمیت آن در موارد زیر بسیار مهم است:

1. جستجوی اینترنت یکی از مهم‌ترین روش‌هایی است که افراد برای پیدا کردن محصولات و خدمات مورد نیاز خود استفاده می‌کنند. بهبود رتبه سایت شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت، بهتر دیده شدن سایت شما توسط کاربران را ممکن می‌کند و بنابراین افزایش ترافیک وب‌سایت شما را به دنبال دارد.

2. بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت، به معنای افزایش اعتماد به سایت شما است. افراد به سادگی به وب‌سایت‌هایی با رتبه بالاتر اعتماد بیشتری دارند و بهترین ابزار برای بهبود اعتماد به سایت شما، بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت است.

3. سئو سایت به دلیل کاهش هزینه‌ها نیز بسیار مهم است. بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت باعث کاهش هزینه‌های تبلیغاتی و افزایش بازده سرمایه‌گذاری شما می‌شود.

4. سئو سایت به دلیل بهبود تجربه کاربری نیز بسیار مهم است. بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت به معنای بهبود محتوا و ساختار وب‌سایت شما است و این به بهتر شدن تجربه کاربری کاربران شما کمک می‌کند.

بنابراین می‌توان گفت که سئو سایت به دلیل اهمیت‌های ذکر شده بسیار مهم است و برای رشد و موفقیت وب‌سایت شما نیازمند انجام آن است.

با مبانی سئو سایت آشنا شوید

سئو (Search Engine Optimization) به مجموعه‌ای از روش‌ها و تکنیک‌هایی گفته می‌شود که برای بهبود رتبه وب‌سایت شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنت انجام می‌شود. اصول و مبانی سئو سایت عبارتند از:

1. محتوای ارزشمند:

یکی از اصول اساسی سئو، ارائه محتوای ارزشمند برای کاربران است. بنابراین، سعی کنید محتوایی با کیفیت و ارزشمند ارائه دهید که به کاربران شما کمک کند و نیازهای آن‌ها را برطرف کند.

2. کلمات کلیدی:

انتخاب کلمات کلیدی مناسب برای هر صفحه وب‌ سایت شما بسیار مهم است. این کلمات باید همراه با محتوای صفحه باشند و به کاربران کمک کنند تا محتوای مورد نظر خود را پیدا کنند.

3. ساختار URL:

ساختار URL صفحات وب سایت شما باید سئویی و منطقی باشد. این بدان معنی است که باید از کلمات کلیدی مناسب و ساختار سئویی استفاده کنید.

4. تگ‌های عنوان و توضیحات:

تگ‌های عنوان و توضیحات صفحات شما باید دقیقاً توضیح دهنده محتوای صفحه باشند و شامل کلمات کلیدی مناسب باشند.

5. لینک‌های داخلی:

ایجاد لینک‌های داخلی در وب‌سایت شما به کاربران کمک می‌کند تا به راحتی به محتوای مورد نظر خود دسترسی پیدا کنند و همچنین به بهبود سئو وب‌سایت شما کمک می‌کند.

6. لینک‌های خارجی:

لینک‌های خارجی به وب‌سایت شما نیز می‌تواند به بهبود سئو کمک کند. بهترین روش برای جذب لینک‌های خارجی، ایجاد محتوای ارزشمند و منحصر به فرد است.

7. سرعت بارگیری:

سرعت بارگیری وب‌سایت شما نیز بسیار مهم است. بهترین روش برای بهبود سرعت بارگیری، بهینه‌سازی تصاویر و کاهش حجم فایل‌های وب است.

8. بهینه‌سازی برای دستگاه‌های همراه:

به دلیل روند رو به رشد استفاده از دستگاه‌های همراه، بهینه‌سازی وب‌سایت شما برای دستگاه‌های همراه بسیار مهم است.

9. ارتباط با رسانه‌ها:

ارتباط با رسانه‌ها می‌تواند به بهبود سئو شما کمک کند. با ارائه خبر‌ها و مقالات مناسب به رسانه‌ها، می‌توانید لینک‌های خارجی بیشتری به وب‌سایت خود جذب کنید.

10. نظارت و تحلیل:

برای بهبود سئو وب‌سایت شما، نیاز است که نظارت و تحلیل مداومی انجام دهید و سعی کنید با استفاده از ابزارهای مختلف، بهبود رتبه وب‌سایت خود را پیگیری کنید.

در کل، بهبود سئو وب‌سایت شما به دلیل اصول و مبانی ذکر شده، بسیار پیچیده است و نیازمند تلاش و کار مداوم است.

سئو چیست؟

اگر بخوام سئو رو به زبان ساده فقط در یک جمله و بسیار جامع تعریف کنم باید بگم: SEO یعنی بهینه‌سازی سایت به لحاظ فنی (سئو تکنیکال)، محتوایی ‌(سئو محتوا)‌‌‌‌‌‌‌ و خارجی (سئو خارجی و بک لینک ها) برای تطابق با الگوریتم های جستجوی گوگل.

در ادامه راجب تک تک این مفاهیم توضیح خواهم داد و شما خواهید آموخت که هر کدام به چه معناست و چگونه کار می‌کند.

موتورهای جستجو چگونه کار می کنند؟

موتورهای جستجو از طریق سه عملکرد اصلی کار می کنند:

تماشا کنید: وب را برای محتوا جستجو کنید، کد/محتوا را برای URLهایی که پیدا کردند جستجو کنید.
نمایه سازی: محتوای یافت شده در طول جستجو را ذخیره و سازماندهی کنید. هنگامی که یک صفحه ایندکس می شود، پردازش می شود تا نتیجه به پرس و جوهای مربوطه نمایش داده شود.
رتبه‌بندی: محتوایی را ارائه دهید که به بهترین وجه به پرسش جستجوگر پاسخ می‌دهد، به این معنی که نتایج از مرتبط‌ترین به کمتر مرتبط‌تر طبقه‌بندی شده‌اند.

خزیدن یا Crawling

خزیدن فرآیندی است که توسط خزنده های موتورهای جستجو (ربات ها یا عنکبوت ها) برای خزیدن و خزیدن یک صفحه و پیوندهای آن برای کشف صفحات اضافی استفاده می شود.

صفحاتی که برای موتور جستجو شناخته شده اند به صورت دوره ای بررسی می شوند تا مشخص شود که آیا از آخرین جستجو تغییراتی در محتوای صفحه ایجاد شده است یا خیر. اگر یک موتور جستجو تغییرات یک صفحه را پس از خزیدن یک صفحه تشخیص دهد، در پاسخ به این تغییرات شناسایی شده، فهرست خود را به روز می کند.

کراول باجت چیست؟

موتور های جستجو از جمله گوگل برای هر سایت یک بودجه کراول خاص را اختصاص می دهد که به آن کراول باجت می گویند. بدین معنا که ماهانه n تعداد صفحه از آن سایت را ایندکس می کند. این تعداد به پارامتر های مختلفی بستگی دارد، از جمله میزان بازدیدکنندگان سایت، قدمت دامنه، قدرت دامنه، قدرت پیج، گستردگی ساختار سایت، بهینه بودن سئو تکنیکال و موارد دیگر. در کل همیشه باید سعی کنید که صفحاتی را که به رتبه گرفتن نیاز دارند نو ایندکس کنید تا بودجه کراول شما را اشغال نکند،مثلا صفحه تماس با ما. اما این امر برای سایت های بزرگ با بازدیدکنندگان زیاد و مطالب و صفحات زیاد، اهمیت پیدا می کند. مثل سایت های خبری. و برای سایت های تازه کار اهمیت زیادی ندارد.

معنی ایندکس شدن چیه؟

ایندکس کردن موتورهای جستجو به فرآیندی اشاره دارد که توسط آن یک موتور جستجو (مانند گوگل) محتوای آنلاین را در یک پایگاه داده مرکزی سازماندهی و ذخیره می کند. سپس موتور جستجو می تواند محتوا را تجزیه و تحلیل و درک کند و آن را در لیست های رتبه بندی شده در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) به خوانندگان ارائه دهد.

الگوریتم های گوگل برای سئو

در زبان رایانه، یک الگوریتم مبنایی را برای رایانه برای انجام یک کار بسیار خاص فراهم می کند. به عنوان مثال، یک کامپیوتر را می توان طوری برنامه ریزی کرد که به طور تصادفی اعداد 1 تا 100 را تولید کند. بنابراین محدود است.

گوگل به عنوان یکی از بزرگترین موتورهای جستجوی اینترنت، الگوریتم‌های پیچیده و متعددی را برای رتبه‌بندی صفحات وب در نتایج جستجو استفاده می‌کند. در ادامه به برخی از مهم‌ترین الگوریتم‌های گوگل که می‌تواند بر سئو وب‌سایت شما تاثیر بگذارد، اشاره می‌کنیم:

1. الگوریتم پنگوئن (Penguin): الگوریتم پنگوئن به بهبود کیفیت لینک‌های وب‌سایت شما می‌پردازد و هدف آن رفع لینک‌های پراشتباه و غیرطبیعی است.

2. الگوریتم پاندا (Panda): الگوریتم پاندا به بهبود کیفیت محتوای وب‌سایت شما می‌پردازد. این الگوریتم به دنبال ارائه محتوای ارزشمند و با کیفیت است.

3. الگوریتم همراهی موبایل (Mobilegeddon): الگوریتم همراهی موبایل به بهبود سازگاری وب‌سایت شما با دستگاه‌های همراه می‌پردازد.

4. الگوریتم همخوانی محتوا (Hummingbird): الگوریتم همخوانی محتوا به بهبود تفاوت‌های معنایی کلمات کلیدی و جستجوهای کاربران می‌پردازد.

5. الگوریتم تبلیغات بدون محتوا (Top Heavy): الگوریتم تبلیغات بدون محتوا به بهبود تعادل بین محتوا و تبلیغات وب‌سایت شما می‌پردازد.

6. الگوریتم رنک براینگ (RankBrain): الگوریتم رنک براینگ به بهبود تفسیر کلمات کلیدی و جستجوهای کاربران توسط سیستم هوشمند مبتنی بر یادگیری عمیق می‌پردازد.

7. الگوریتم برایند (Bert): الگوریتم برایند به بهبود تفسیر و درک بهتر محتوای وب‌سایت شما توسط موتورهای جستجو می‌پردازد.

8. الگوریتم E-A-T: این الگوریتم به بهبود اعتبار و اعتماد کاربران به محتوای وب‌سایت شما می‌پردازد و به کیفیت محتوا، اعتبار و تخصص نویسنده و ارائه‌کننده وب‌سایت توجه می‌کند.

توصیه می‌شود که در بهینه‌سازی سئو وب‌سایت خود، به همه‌ی این الگوریتم‌ها توجه کنید و سعی کنید محتوا و ساختار وب‌سایت خود را بر اساس اصول سئو بهینه‌سازی کنید.

 

کلمه کلیدی یا انکرتکست (Anchor text) در سئو یعنی چی؟

حتما بار ها با این قضیه برخورد کردین که وقتی توی وب دارین مطلب یا مقاله ای رو میخونین، قسمت هایی از متن روی کلمات خاصی آبی (یا رنگ های دیگه) شده و قابلیت کلیک کردن داره که اصطلاحا بهش میگن Hyper link. و وقتی روش کلیک می کنین صفحه دیگه ای باز میشه که محوریت موضوعش همون کلمه ای هستش که روش کلیک کردید. به این کلمات میگن انکر تکست یا ترجمش کردن متن لنگر! (یعنی این ترجمه هاشون تو حلقم ).  مثلا شما دارید مقاله ای میخونید با عنوان آموزش سئو و وسط مقاله توی متن یهو میرسین به یه جایی که نوشته مشاوره رایگان سئو ، و میبینید که روش آبی شده و وقتی روش کلیک می کنید وارد صفحه دیگری میشید که عنوانش دقیقا همین کلمست و یا اینکه محوریت موضوعش در مورد همین جمله ترکییبیه. در این مثالی که زدم مشاوره رایگان سئو، انکر تکس یا کلمه کلیدی مربوط به صفحه مشاوره سئو هستش. یکی از روش هایی که گوگل میتونه موضوع نوشته های مارو درک کنه همین انکر تکست یا کلمه کلیدی هستش. البته گوگل بدون Anchor Text هم موضوع صفحات مارو درک می کنه اما این کار بهش کمک می کنه که بفهمه یک مقاله یا نوشاه با کدامیک از مقاله های دیگه در ارتباط معنایی نزدیک قرار داره.

نکته حرفه ای: همیشه انکر تکست ها باید دقیقا همون کلمات کلیدی ای باشن که میخواین براشون رتبه بگبربن. اما میتونین یک صفحه رو با چند تا کلمه کلیدی که براتون مهمه تو یک صفحه دیگه براش انکر تکست ایجاد کنید. فقط حواستون باشه که زیاده روی نکنید و کلمات مختلف هم به لحاظ معنایی دور از هم نباشن.

چند نوع کلمه کلیدی یا انکرتکست داریم؟

کلمه کلیدی Exact Match

در این نوع انکر تکست ما دقیقا از کلمه یا کلمات کلیدی اصلی به عنوان Anchor Text تو صفحه ثانویه استفاده می کنیم. مثلا اگر مقاله ای داریم که کلمه کلیدی اصلیش “اصول سئو” هستش، عینا از همین کلمه “اصول سئو” هم به عنوان انکر در یه صفحه دیگه استفاده می کنیم.

Exact Match به عنوان یکی از راه‌های بهبود سئو، می‌تواند در بهینه‌سازی محتوای سایت کاربرد داشته باشد. اما باید به این نکته توجه داشت که تمرکز بر Exact Match به تنهایی، بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو را تضمین نمی‌کند و نیاز به ترکیب با روش‌های دیگر سئو دارد.

کلمه کلیدی Broad Match

کلمه کلیدی Broad Match به معنای جستجوی گسترده و عمومی یک کلمه یا عبارت در موتورهای جستجو است. به عبارت دیگر، وقتی کاربر در موتورهای جستجو عبارتی را جستجو می‌کند، نتایجی که کلمات مشابه و مرتبط با آن عبارت را درون خود دارند، به عنوان نتیجه نمایش داده می‌شوند.

به عنوان مثال، اگر کاربری در موتور جستجوی گوگل عبارت “اصول سئو” را جستجو کند، نتایجی که کلمات مشابه و مرتبط با این عبارت را درون خود دارند مانند “نکات کلیدی اصول سئو”، “مبانی و اصول سئو”، “اصول سئو به زبان ساده” و غیره، به عنوان نتیجه نمایش داده می‌شوند.

استفاده از Broad Match در تبلیغات آنلاین، به تبلیغ‌دهندگان امکان می‌دهد تا تبلیغات خود را به عنوان یک گزینه برای کاربرانی که عبارت‌های مرتبط با تبلیغاتشان را جستجو می‌کنند، نمایش دهند. با این حال، باید به این نکته توجه داشت که استفاده از Broad Match ممکن است باعث نمایش تبلیغات در جستجوهای نامرتبط با محصول یا خدمت شما شود و از راندن هزینه‌های نامناسب برای تبلیغات شما جلوگیری کنید.

 

کلمه کلیدی Phrase Match

کلمه کلیدی Phrase Match به معنای جستجوی دقیق یک عبارت در موتورهای جستجو است. با استفاده از این روش، نتایج جستجویی که عبارت مورد نظر را در یک جای خاص از متن یا عنوان صفحه دارند، برای کاربر نمایش داده می‌شوند.

به عنوان مثال، اگر کاربری در موتور جستجوی گوگل عبارت “کفش مردانه” را در قالب یک عبارت جستجو کند، مانند “خرید کفش مردانه”، نتایجی که همان عبارت دقیق را درون خود دارند، به عنوان نتیجه نمایش داده می‌شوند.

استفاده از Phrase Match در تبلیغات آنلاین، به تبلیغ‌دهندگان امکان می‌دهد تا تبلیغات خود را به عنوان یک گزینه برای کاربرانی که عبارات دقیق مرتبط با تبلیغاتشان را جستجو می‌کنند، نمایش دهند. با این حال، باید به این نکته توجه داشت که استفاده از Phrase Match ممکن است باعث نمایش تبلیغات در جستجوهای نامرتبط با محصول یا خدمت شما شود، بنابراین باید به دقت عبارات دقیق و مرتبط با تبلیغات خود را انتخاب کنید.

 

کلمه کلیدی کوتاه (short tail) : از یک کلمه تشکیل می شود و معمولا از سطح رقابتی بالایی برخوردار است و کسب رتبه های برتر در این نوع کلمه کلیدی سخت است.

کلمه کلیدی متوسط (mid tail) : از دو یا سه کلمه تشکیل می شود و دارای سطح رقابتی متوسط است.

کلمه کلیدی طولانی (long tail) : از بیش از سه کلمه تشکیل می شود و معمولا با این نوع کلمات کلیدی می شود آسان تر رتبه گرفت.

انواع و روش های سئو چیست

انواع سئو به لحاظ عوامل تاثیر گذار روی رتبه بندی به دو دسته سئو داخلی و سئو خارجی تقشیم می شوند. همچنین به لحاظ تکنیک های سئو و روش انجام بهینه سازی سایت به سه دسته کلاه سفید، کلاه سیاه و کلاه خاکستری تقسیم می شوند که در ادامه به توضیح مختصر آن ها خواهم پرداخت:

سئو داخلی (On-page SEO)

سئو داخلی (همچنین به عنوان سئو درون صفحه نیز شناخته می شود) به بهینه سازی صفحات وب برای بهبود رتبه وب سایت در موتورهای جستجو و کسب ترافیک ارگانیک اشاره دارد. علاوه بر ارسال محتوای مرتبط و با کیفیت، سئوی داخلی شامل بهینه سازی هدینگ ها، تگ های HTML (عنوان، متا و هدر)، تصاویر، کد های جاوا اسکریپت و css و همچنین سرعت بارگذاری وب سایت است.

سئو خارجی (Off-page SEO)

سئو خارجی (همچنین “سئوی خارج از صفحه” نیز نامیده می شود) به اقداماتی اشاره دارد که خارج از وب سایت شما برای تأثیرگذاری بر رتبه شما در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) انجام می شود. سئو خارجی در کنار سئو داخلی، چندین فاکتور کلیدی سئو را شامل می شوند که به رتبه سایت کمک می کنند.

سئو کلاه سفید

اصطلاح “سئو کلاه سفید” به تاکتیک های سئو اشاره دارد که با شرایط و ضوابط موتورهای جستجوی اصلی از جمله گوگل مطابقت دارد.

سئو کلاه سفید برعکس سئو کلاه سیاه است. به طور کلی، سئو کلاه سفید به هر عملی اطلاق می شود که رتبه جستجوی شما را در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) بهبود می بخشد و در عین حال یکپارچگی وب سایت شما را حفظ می کند و قوانین موتور جستجو را رعایت می کند. . این تاکتیک ها در محدوده تعریف شده توسط گوگل باقی می مانند.

سئو کلاه سیاه

سئو کلاه سیاه به طور کلی به عنوان یک عمل تایید نشده تعریف می شود که همچنان می تواند رتبه یک صفحه را در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) افزایش دهد. این اقدامات خلاف شرایط خدمات موتور جستجو است و ممکن است منجر به ممنوعیت سایت از موتور جستجو و سایت های مرتبط شود.

سئو کلاه خاکستری

سئو کلاه خاکستری یک عمل سئو است که از سئو کلاه سفید خطرناک تر است، اما ممکن است منجر به ممنوع شدن سایت شما از موتورهای جستجو و سایت های وابسته به آنها بشود یا نشود. به طور کلی روش های سئو کلاه خاکستری نه کلاه سیاه هستند و نه کلاه سفید.

منظور از بک لینک سازی برای سئو چیست؟

همچنین به عنوان لینک های “inbound” یا “inbound” شناخته می شود، بک لینک ها زمانی ایجاد می شوند که یک وب سایت به وب سایت دیگری لینک می شود. به عنوان مثال، اگر یک سایت مسافرتی (وب سایت A) به یک پست وبلاگی که بهترین وسایل سفر را با هم مقایسه می کند (وب سایت B) پیوند دهد، وب سایت وسایل سفر از سایت مسافرتی رای اعتماد دریافت می کند.

ابزار سرچ کنسول گوگل چیست

Google Search Console ابزاری رایگان است که به کاربران کمک می کند ترافیک سایت خود را اندازه گیری کنند، عملکرد کلمات کلیدی را مشاهده کنند، مشکلات را عیب یابی کنند و پیام هایی از Google در مورد وب سایت خود دریافت کنند. بینشی در مورد نحوه عملکرد یک وب سایت در جستجوی ارگانیک و همچنین راه هایی برای ایجاد تنظیمات در فهرست گوگل سایت ارائه می دهد. (برخلاف گوگل آنالیتیکس، کنسول جستجو فقط ترافیک جستجوهای وب را گزارش می کند – نه بخش های دیگر مانند ترافیک مستقیم، ترافیک تبلیغات یا ترافیک ارجاعی).
برای سئو، به خصوص کنسول جستجو ابزار خوبی برای تعیین استراتژی است. اطلاعاتی که می‌توانید از «کنسول جستجو» به دست آورید می‌تواند به کسب‌وکارها کمک کند تا فرصت‌های رتبه‌بندی جدید را درک کنند، معیارهای موجود را بهبود بخشند و بفهمند که افراد دقیقاً چگونه به وب‌سایت خود می‌رسند. این به این معنی است که ابزاری ضروری برای هر کسب و کاری است که برای تجربه کاربر یا تولید سرنخ از طریق ترافیک ارگانیک به وب سایت خود متکی است.
حقیقت این است که بین کنسول جستجوی گوگل و گوگل آنالیتیکس تداخل زیادی وجود دارد، زیرا هر دو به شما امکان می‌دهند ترافیک سایت خود را اندازه‌گیری کنید و هر دو به شما امکان می‌دهند ترافیک را بر اساس URL و موبایل و دسکتاپ تقسیم‌بندی کنید. اما شباهت ها تقریباً به همین جا ختم می شود.

آشنایی اولیه برای استفاده از سرچ کنسول گوگل

کلیک ها: این معیار تعداد کلیک های جستجوی گوگل را نشان می دهد که کاربران را به دارایی سایت شما هدایت می کند. برخلاف گوگل آنالیتیکس، این کلیک ها لزوماً نشان دهنده جلسات کاربر (کل زمانی که کاربر در یک سایت می گذراند) یا حتی بازدید از صفحه (تعداد کل بازدیدهای صفحه) را نشان نمی دهد. کلیک ها فقط همین … کلیک ها هستند. این بخش بزرگی از این است که چرا تعداد کلیک‌هایی که در کنسول جستجو می‌بینید همیشه با تعداد جلساتی که در گزارش صفحه فرود Analytics خود می‌بینید مطابقت ندارد. زیرا گوگل این معیارها را با تعاریف کمی متفاوت تعریف می کند.
Impressions: مشخص می شود که کاربر چند لینک به سایت شما در نتایج جستجوی گوگل دیده است (حتی اگر نتیجه برای مشاهده اسکرول نشده باشد). یک راه ساده‌تر برای توصیف آن این است که نمایش تعداد دفعاتی است که سایت شما در نتایج جستجو ظاهر می‌شود، حتی اگر کلیکی دریافت نکنند. اگر نتایج شما در صفحه بعدی نتایج جستجو ظاهر شود که جستجوگر روی آن کلیک نکرده است، به عنوان یک نمایش به حساب نمی آید.
CTR: این معیار نرخ کلیک را نشان می دهد و اندازه گیری تعداد کلیک های سایت تقسیم بر تعداد نمایش هایی است که دریافت کرده است.
میانگین موقعیت: این به معنای میانگین موقعیت بالاترین نتیجه سایت شما برای یک کلمه کلیدی معین است. میانگین‌ها در اینجا داده می‌شوند زیرا موقعیت اغلب تغییر می‌کند و چند امتیاز می‌دهد یا می‌گیرد.

پنالتی شدن سایت توسط گوگل یعنی چی؟

پنالتی شدن سایت توسط گوگل به معنای از دست دادن رتبه وب‌سایت در نتایج جستجوی گوگل است. این اتفاق ممکن است به دلیل تخلفات سئویی و یا عدم رعایت قوانین و دستورالعمل‌های گوگل اتفاق بیفتد.

یکی از انواع پنالتی‌های گوگل، پنالتی الگوریتمی است که به دلیل تغییرات در الگوریتم‌های جستجوی گوگل اتفاق می‌افتد. در این حالت، وب‌سایت شما به دلیل عدم تطابق با الگوریتم جدید گوگل، رتبه خود را از دست می‌دهد.

در برخی موارد، پنالتی‌ها به صورت دستی توسط تیم ارزیابی کنندگان گوگل اعمال می‌شوند که در این حالت، گوگل به دلیل تخلفات سئویی و یا تخلفات دیگری به وب‌سایت شما پنالتی می‌دهد.

برای جلوگیری از پنالتی شدن وب‌سایت شما، باید قوانین و دستورالعمل‌های گوگل را رعایت کرده و بهینه‌سازی سئویی صحیحی برای وب‌سایت خود انجام داده و از هرگونه تخلف از قوانین و دستورالعمل‌های گوگل پرهیز کنید.

بهترین ابزار های کاربردی‌ سئو

در زمینه بهینه‌سازی موتورهای جستجو (سئو)، بسیاری از ابزارهای کاربردی وجود دارد که به شما در بهبود رتبه‌بندی وب‌سایت شما در نتایج جستجوی گوگل کمک می‌کنند. برخی از بهترین ابزارهای کاربردی سئو عبارتند از:

1. Google Analytics: این ابزار رایگان از سوی گوگل ارائه شده و به شما این امکان را می‌دهد تا به طور دقیقی ترافیک وب‌سایت خود را مانیتور و تحلیل کنید.

2. Google Search Console: این ابزار رایگان از سوی گوگل ارائه شده و به شما این امکان را می‌دهد تا مشکلات فنی و سئویی وب‌سایت خود را شناسایی کرده و برطرف کنید.

3. SEMrush: این ابزار به شما این امکان را می‌دهد تا کلیدواژه‌های رقابتی، ترافیک واقعی و منابع لینک برای وب‌سایت خود را بررسی کنید.

4. Ahrefs: این ابزار به شما امکان مانیتورینگ لینک‌های وب‌سایت خود و رقبایتان را می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا بهبود ترتیب رتبه‌بندی وب‌سایت خود را از طریق لینک بیلدینگ انجام دهید.

5. Yoast SEO: این افزونه برای وردپرس به شما کمک می‌کند تا بهبود سئویی محتوای وب‌سایت خود را انجام دهید و به شما امکان مانیتورینگ کلیدواژه‌های مهم را می‌دهد.

6. Moz Pro: این ابزار به شما امکان رقابت با رقبا و بررسی وضعیت سئویی وب‌سایت خود را می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا بهبود سئویی وب‌سایت خود را انجام دهید.

7. GTmetrix: این ابزار به شما امکان مانیتورینگ و پیگیری سرعت بارگذاری وب‌سایت خود را می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا مشکلات پیش‌آمده در زمینه سرعت بارگذاری وب‌سایت خود را برطرف کنید.

8. Screaming Frog: این ابزار به شما این امکان را می‌دهد تا سایت خود را بررسی کنید و مشکلات فنی و سئویی را شناسایی کنید، از جمله بررسی ساختار سایت، لینک‌های خراب، متن‌های تکراری و غیره.

9. SERPstat: این ابزار به شما این امکان را می‌دهد تا به تحلیل رقبا، بررسی کلیدواژه‌های رقابتی، تحلیل محتوا و بیشتر بپردازید.

10. Bing Webmaster Tools: این ابزار رایگان از سوی موتور جستجوی بینگ ارائه شده و به شما این امکان را می‌دهد تا مشکلات فنی و سئویی وب‌سایت خود را شناسایی کنید و رتبه‌بندی وب‌سایت خود را در بینگ بهبود ببخشید.

11. Majestic: این ابزار به شما امکان مانیتورینگ لینک‌های وب‌سایت خود و رقبایتان را می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا بهبود ترتیب رتبه‌بندی وب‌سایت خود را از طریق لینک بیلدینگ انجام دهید.

12. Keyword Tool: این ابزار به شما این امکان را می‌دهد تا کلیدواژه‌های مرتبط با موضوع وب‌سایت خود را شناسایی کرده و بهبود جستجویی وب‌سایت خود را انجام دهید.

در نهایت، باید توجه داشت که هیچ ابزار کاربردی سئو نمی‌تواند به تنهایی بهبود سئویی وب‌سایت شما را تضمین کند و همیشه باید تلاش کنید تا بهبود سئویی وب‌سایت خود را از طریق محتوا، لینک بیلدینگ، سرعت وب‌سایت و دیگر عوامل مهم سئو انجام دهید.

 

آموزش سئو حرفه ای (دوره پیشرفته):

دوره آموزش سئو حرفه‌ای یک برنامه آموزشی جامع است که به شما کمک می‌کند تا اصول و تکنیک‌های بهینه‌سازی موتورهای جستجو را درک کنید و بتوانید وب‌سایت خود را بهبود دهید تا در نتیجه جستجوهای عمومی بالاترین رتبه را کسب کنید.

این دوره آموزشی به شما نحوه بهبود سئویی وب‌سایت خود را از طریق محتوا، ساختار و صفحات وب، لینک‌بیلدینگ، کلیدواژه‌های مرتبط، تحلیل رقبا و معرفی ابزارهای سئو مختلف را آموزش می‌دهد. همچنین، این دوره آموزشی به شما کمک می‌کند تا با الگوریتم‌های موتور جستجویی مختلف مانند Google، Bing، Yahoo و DuckDuckGo آشنا شوید و بتوانید بهینه‌سازی وب‌سایت خود را برای هر کدام از این موتورهای جستجو به درستی انجام دهید.

در کل، دوره آموزش سئو حرفه‌ای برای افرادی که به دنبال بهبود رتبه وب‌سایت خود در نتایج جستجو هستند، بسیار مفید واقع می‌شود. این دوره آموزشی به شما کمک می‌کند تا با تکنیک‌های بهینه‌سازی موتورهای جستجو آشنا شوید و برای بهبود سئوی وب‌سایت خود، از روش‌های موثر استفاده کنید.

 

آموزش سئو داخلی سایت (On-Page SEO)

سئو داخلی سایت یا On-page SEO یکی از روش‌های بهینه‌سازی موتورهای جستجو است که شامل بهینه‌سازی محتوا، ساختار و صفحات وب، استفاده از کلیدواژه‌های مناسب و مرتبط، بهینه‌سازی تصاویر و ویدئوها، بهینه‌سازی عنوان و توضیحات متا و سایر عوامل داخلی وب‌سایت می‌شود.

با بهبود سئو داخلی وب‌سایت خود، می‌توانید بهبود رتبه وب‌سایت خود در نتایج جستجوی عمومی داشته باشید و به کلمات کلیدی مرتبط با محتوای خود جذب ترافیک بیشتری شوید.

در این راستا، باید به محتوای خود توجه داشته باشید و محتوای ارائه شده در صفحات وب خود را بهبود دهید. علاوه بر این، باید ساختار و صفحات وب خود را بهبود دهید و بهینه سازی تصاویر و ویدئوهای خود را نیز در نظر بگیرید.

استفاده از کلیدواژه‌های مناسب و مرتبط در عنوان، توضیحات متا، محتوا و آدرس URL نیز بسیار مهم است. همچنین، بهینه‌سازی کدهای HTML، استفاده از برچسب‌های H1 و H2، بهینه‌سازی سرعت بارگیری صفحات وب و بهبود قابلیت دسترسی وب‌سایت برای کاربران با مشکلات دیداری و شنوایی نیز عوامل دیگری هستند که باید در بهینه‌سازی داخلی وب‌سایت خود مد نظر قرار دهید.

با کسب دانش و آگاهی از روش‌های بهینه‌سازی داخلی وب‌سایت، می‌توانید بهبود رتبه وب‌سایت خود در نتایج جستجوی عمومی را تضمین کنید و به عنوان یک کسب و کار یا سازمان، به دنبال جذب ترافیک بیشتر و جذاب‌تر برای وب‌سایت خود باشید.

سئو تکنیکال (سئو فنی)

سئو تکنیکال یا سئو فنی همان طور که از نامش پیداست مرتبط با بهینه سازی سایت از نظر معماری فنی و کد نویسی های مربوطه است و از انواع سئو داخلی به شمار می رود. سرعت سایت و لود صفحات، نقشه سایت، قالب سایت، گواهینامه SSL، فایل robot.txt، رابط کاربری (UI)، تجربه کاربری (UX) و غیره همگی زیر مجموعه سئو تکنیکال یا سئو فنی هستند.

سئو محتوا

سئو محتوا یکی دیگر از انواع سئو داخلی سایت می باشد که همانطور که از نامش پیداست مربوط به کیفیت محتوای سایت می باشد. حتما جمله معروف “محتوا پادشاست” را شنیده اید و این جمله دلالت بر این دارد که کیفیت محتوای تولید شده توسط شما، بیشترین تاثیر را در رتبه بندی سئو دارد. از طرفی باید محتوایی تولید کنید که برای مخاطبین شما جذاب باشد و از طرفی دیگر باید استفاده از کلمات کلیدی مورد استفاده توسط مخاطبین برای طرح پرسش هایشان را در نظر بگیرید. از آنجایی که سئو محتوا در رتبه بندی سایت بسیار اهمیت دارد، توصیه می کنیم که اگر مبتدی هستید از یک مشاور سئو برای تولید محتوا کمک بگیرید و یا کار را برای انجام خدمات سئو به یک متخصص بسپارید. در ادامه به نکات مهم سئو محتوایی اشاره می کنیم و بیشتر یا چگونگی انجام کار آشنا خواهید شد.

آموزش سئو تکنیکال

از اونجایی که سئو تکنیکال یا سئو فنی یکی از مهم ترین مباحثی هست که میتونه مستقیما روی رتبه بندی وب سایت تاثیر بذاره به همین خاطر آموزش سئو تکنیکال یکی از قسمت های مهم دوره آموزشی ماست که باید بهش توجه کنید و جدی بگیرنش همچنین حسابی تمرین کنید تا سایت شما به بالاترین حد بهینه سازی فنی برسه. ما در این دوره آموزشی تکنیکال سئو سعی می کنیم به مهم ترین بخش های این مبحث اشاره کنیم و سر نخ های لازم رو بهتون بدیم. اما از اونجایی که این مبحث خیلی مفصله شاید نشه در قالب این نقاله به طور کامل و عملی همه ریزه کاری هاشو بهتون بگیم. اما خبر خوب اینجاست که هر سوالی در هر قسمت براتون چیش اومد یا به هر مشکلی بر خوردید زیر همین مقاله تو قسمت کامنت ها ازمون بچرسید و ما قول میدیم که به تک تک سوالات شما پاسخ بدیم.

سئو تکنیکال چیست؟

گوگل و سایر موتورهای جستجو می خواهند بهترین نتایج ممکن را برای درخواست های خود به کاربران خود ارائه دهند. بنابراین، ربات های گوگل صفحات وب را بر اساس عوامل متعددی می خوانند و رتبه بندی می کنند. برخی از عوامل بر اساس تجربه کاربر است، مانند سرعت بارگذاری صفحه. عوامل دیگر به ربات‌های موتور جستجو کمک می‌کنند تا بفهمند صفحات شما در مورد چیست. این همان کاری است که در میان سایر موارد، داده های ساخت یافته انجام می دهند. بنابراین، با بهبود جنبه های فنی، به موتورهای جستجو کمک می کنید تا سایت شما را پیدا و درک کنند. اگر خوب عمل کنید، می توانید با رتبه های بالاتر پاداش بگیرید. یا حتی برای خودتان نتایج غنی بگیرید!

همچنین برعکس عمل می کند: اگر اشتباهات فنی جدی در سایت خود مرتکب شوید، می تواند به شما آسیب برساند. شما اولین کسی نیستید که با اضافه کردن تصادفی یک خط ردیابی در مکان اشتباه در فایل robots.txt خود، به طور کامل از خزیدن موتورهای جستجو در سایت خود جلوگیری می کنید.

اما فکر نکنید که برای خوشحال کردن موتورهای جستجو باید فقط روی جزئیات فنی وب سایت تمرکز کنید. یک وب سایت باید بیش از همه برای کاربران شما خوب کار کند – سریع، واضح و آسان برای استفاده. خوشبختانه، ایجاد یک پایه فنی محکم اغلب معادل یک تجربه بهتر برای کاربران و موتورهای جستجو است.

ویژگی های یک وب سایت بهینه از نظر تکنیکال سئو چیست؟

یک وب سایت از نظر فنی سالم برای کاربران سریع و برای روبات های موتورهای جستجو آسان است. تنظیمات فنی مناسب به موتورهای جستجو کمک می کند تا بفهمند سایت در مورد چیست. همچنین از سردرگمی ناشی از محتوای تکراری جلوگیری می کند. علاوه بر این، بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو را به مرزهای ناشی از لینک های غیر فعال نمی فرستد. در اینجا، به طور مختصر به برخی از ویژگی های مهم یک وب سایت بهینه شده فنی می پردازیم.

1. سریع است

امروزه صفحات وب نیاز به بارگذاری سریع دارند. مردم بی حوصله هستند و نمی خواهند منتظر بارگذاری صفحه بمانند. در سال 2016، یک مطالعه نشان داد که 53 درصد از بازدیدکنندگان وب سایت تلفن همراه، اگر صفحه وب در عرض سه ثانیه باز نشود، آن را ترک می کنند. و این روند از بین نرفته است – تحقیقات انجام شده در سال 2022 نشان می دهد که نرخ تبدیل تجارت الکترونیک به ازای هر ثانیه اضافی که برای بارگذاری یک صفحه طول می کشد حدود 0.3٪ کاهش می یابد. بنابراین اگر وب سایت شما کند باشد، مردم ناامید می شوند و به وب سایت دیگری می روند و ترافیک زیادی را از دست خواهید داد.

گوگل می داند که صفحات وب کند تجربه ای کمتر از بهینه را ارائه می دهند. بنابراین، آنها صفحات وب را ترجیح می دهند که سریعتر بارگذاری شوند. بنابراین، یک صفحه وب کند نیز در نتایج جستجو نسبت به همتای سریعتر خود رتبه پایین تری دارد و در نتیجه ترافیک کمتری را به همراه خواهد داشت. از سال 2021، تجربه صفحه (مدت زمانی که افراد یک صفحه وب را تجربه می کنند) رسما به یک فاکتور رتبه بندی گوگل تبدیل شده است. بنابراین، داشتن صفحاتی که به اندازه کافی سریع بارگذاری می شوند، اکنون مهمتر از همیشه است.

آیا نمی دانید که آیا وب سایت شما به اندازه کافی سریع است؟ نحوه تست آسان سرعت سایت خود را بخوانید. بیشتر آزمایش‌ها همچنین به شما توصیه می‌کنند که چه چیزی را باید بهبود دهید. همچنین می توانید به بخش های اصلی وب نگاهی بیندازید – گوگل از آنها برای نمایش تجربه صفحه استفاده می کند. و ما اینجا هستیم تا رایج ترین نکات بهینه سازی سرعت سایت را به شما آموزش دهیم.

2. برای موتورهای جستجو قابل خزیدن است

موتورهای جستجو از ربات ها برای خزیدن یا خزیدن وب سایت شما استفاده می کنند. ربات ها برای کشف محتوای سایت شما پیوندها را دنبال می کنند. یک ساختار لینک داخلی عالی باعث می شود مطمئن شوند که مهم ترین محتوای سایت شما چیست.

اما راه های بیشتری برای هدایت روبات ها وجود دارد. به عنوان مثال، اگر نمی خواهید آنها به آنجا بروند، می توانید آنها را از جستجوی محتوای خاص مسدود کنید. همچنین می توانید به آنها اجازه دهید صفحه را مرور کنند، اما به آنها بگویید که آن صفحه را در نتایج جستجو نشان ندهند یا پیوندهای موجود در آن صفحه را دنبال نکنند.

فایل Robots.txt

با استفاده از فایل robots.txt می توانید ربات های سایت خود را آموزش دهید. این یک ابزار قدرتمند است که باید با دقت استفاده شود. همانطور که قبلاً اشاره کردیم، یک اشتباه کوچک می تواند مانع از خزیدن ربات ها (بخش های مهم) سایت شما شود. گاهی اوقات افراد مخرب فایل های CSS و JS سایت خود را در فایل robots.txt مخفی می کنند. این فایل ها حاوی کدهایی هستند که به مرورگرها می گوید که سایت شما چگونه باید ظاهر و کار کند. اگر این فایل ها مسدود شده باشند، موتورهای جستجو نمی توانند تشخیص دهند که سایت شما به درستی کار می کند یا خیر.

به طور کلی، اگر می خواهید بدانید که چگونه کار می کند، توصیه می کنیم در واقع به robots.txt بروید. یا، شاید بهتر از این، اجازه دهید توسعه دهنده آن را برای شما مدیریت کند!

به متا روبات ها توجه کنید
تگ متا روبات ها کدی است که به عنوان بازدیدکننده در صفحه نمی بینید. این در کد منبع در بخشی به نام هدر یافت می شود. ربات ها وقتی صفحه را پیدا می کنند این بخش را می خوانند. در آن، آنها اطلاعاتی در مورد آنچه در صفحه پیدا کنند یا با آن چه کاری انجام دهند را کشف خواهند کرد.

اگر می‌خواهید روبات‌های موتورهای جستجو در صفحه بخزند، اما به دلایلی آن را از نتایج جستجو دور نگه دارید، می‌توانید با متا تگ robots به آنها بگویید. با استفاده از ربات های متا تگ می توانید به آنها دستور دهید که در صفحه جستجو کنند اما پیوند صفحه را دنبال نکنند. با Yoast SEO، می توانید به راحتی یک پست یا صفحه را noindex یا nofollow کنید. ببینید برای کدام صفحات می خواهید این کار را انجام دهید.

3. لینک های مرده (زیاد) ندارد

ما استدلال کرده ایم که وب سایت های کند خسته کننده هستند. چه چیزی می تواند برای بازدیدکنندگان ناامید کننده تر از یک صفحه فرود کند، فرود آمدن در صفحه ای باشد که اصلا وجود ندارد. اگر پیوند به صفحه ای منتهی شود که در سایت شما وجود ندارد، افراد با صفحه خطای 404 مواجه می شوند. تجربه کاربری شما که با دقت ساخته شده است وجود دارد!

علاوه بر این، موتورهای جستجو نیز دوست ندارند این صفحات خطا را پیدا کنند. و، آنها تمایل دارند پیوندهای مرده را حتی بیشتر از بازدیدکنندگان پیدا کنند، زیرا هر پیوندی را که می‌بینند دنبال می‌کنند، حتی اگر پنهان باشد.

متأسفانه، بیشتر سایت‌ها (حداقل برخی) لینک‌های مرده دارند، زیرا یک وب‌سایت یک کار دائمی در حال پیشرفت است: مردم چیزهایی می‌سازند و چیزهایی را می‌شکنند. خوشبختانه ابزارهایی وجود دارند که می توانند به شما در بازیابی لینک های مرده در سایت خود کمک کنند. در مورد این ابزارها و نحوه رفع خطاهای 404 بخوانید.

برای جلوگیری از پیوندهای مرده غیر ضروری، همیشه باید URL صفحه را هنگام حذف یا جابجایی آن تغییر مسیر دهید. در حالت ایده آل، آن را به صفحه ای هدایت کنید که جایگزین صفحه قدیمی شود. با Yoast SEO Premium، می توانید به راحتی خود را پیمایش کنید. بدون نیاز به توسعه دهنده!

 

4. موتورهای جستجو را با محتوای تکراری اشتباه نمی گیرد

اگر محتوای یکسانی در چندین صفحه سایت خود دارید – یا حتی در سایت های دیگر – موتورهای جستجو ممکن است گیج شوند. چون اگر این صفحات محتوای یکسانی داشته باشند کدام یک باید بالاتر باشد؟ در نتیجه می توانند تمام صفحاتی را که محتوای یکسانی دارند پایین تر رتبه بندی کنند.

متأسفانه ممکن است بدون اینکه بدانید مشکل محتوای تکراری دارید. به دلایل فنی، URL های مختلف ممکن است به یک محتوا اشاره کنند. برای یک بازدید کننده فرقی نمی کند، اما برای یک موتور جستجو. محتوای یکسانی را در یک URL متفاوت می بیند.

خوشبختانه راه حل فنی برای این مشکل وجود دارد. با به اصطلاح عنصر پیوند متعارف، می توانید مشخص کنید که صفحه اصلی – یا صفحه ای که می خواهید در موتورهای جستجو رتبه بندی کنید – چیست. در Yoast SEO به راحتی می توانید یک URL متعارف برای یک صفحه تنظیم کنید. و برای آسانتر کردن این کار، Yoast SEO پیوندهای متعارف خود را به تمام صفحات شما اضافه می کند. این به جلوگیری از مشکلات محتوای تکراری که ممکن است حتی از آن بی اطلاع باشید کمک می کند.

5. ایمن است

یک وب سایت از نظر فنی بهینه شده یک وب سایت امن است. امنیت وب سایت شما برای اطمینان از حریم خصوصی کاربر یک نیاز اساسی امروز است. کارهای زیادی وجود دارد که می توانید برای ایمن سازی وب سایت خود (وردپرس) انجام دهید و یکی از مهمترین آنها پیاده سازی HTTPS است.

HTTPS تضمین می کند که هیچ کس نمی تواند داده های ارسال شده بین مرورگر و سایت را دستکاری کند. بنابراین، برای مثال، اگر افراد از سایت شما بازدید کنند، اعتبار آنها امن است. برای پیاده سازی HTTPS در سایت خود، به چیزی به نام گواهی SSL نیاز دارید. گوگل اهمیت امنیت را می شناسد و بنابراین HTTPS را به یک سیگنال رتبه بندی تبدیل کرده است: وب سایت های امن بالاتر از همتایان ناامن خود قرار می گیرند.

در اکثر مرورگرها به راحتی می توانید بررسی کنید که آیا وب سایت شما HTTPS است یا خیر. در سمت چپ نوار جستجوی مرورگر خود، در صورت ایمن بودن، قفلی را مشاهده خواهید کرد. اگر کلمات “امن” را می بینید، شما (یا توسعه دهنده شما) باید کاری انجام دهید!

 

6. حاوی اطلاعات ساختاری است

داده های ساختاریافته به موتورهای جستجو کمک می کند تا وب سایت، محتوا یا حتی کسب و کار شما را بهتر درک کنند. با داده های ساختاریافته، می توانید به موتورهای جستجو بگویید چه محصولاتی را می فروشید یا چه دستوراتی در سایت خود دارید. علاوه بر این، به شما این امکان را می دهد که انواع جزئیات را در مورد آن محصول یا دستور تهیه کنید.

یک قالب ثابت (توضیح داده شده در Schema.org) وجود دارد که در آن باید این اطلاعات را ارائه دهید تا موتورهای جستجو بتوانند به راحتی آن را پیدا کرده و درک کنند. این به آنها کمک می کند تا محتوای شما را در تصویر بزرگتر قرار دهند. در اینجا، می توانید داستانی در مورد نحوه کارکرد آن و اینکه چگونه Yoast SEO می تواند به شما در این امر کمک کند بخوانید. به عنوان مثال، Yoast SEO یک نمودار شماتیک برای سایت شما و بلوک های محتوای داده های ساختاریافته برای محتوای چگونه و سؤالات متداول ایجاد می کند.

استفاده از داده های ساخت یافته می تواند چیزی بیش از درک بهتر موتورهای جستجو برای شما به ارمغان بیاورد. همچنین محتوای شما را برای نتایج غنی بهینه می کند. آن نتایج درخشان با ستاره ها یا جزئیاتی که در نتایج جستجو برجسته می شوند.

7. دارای نقشه سایت XML است

 

به عبارت ساده، نقشه سایت XML لیستی از تمام صفحات سایت شما است. این به عنوان یک نقشه راه برای موتورهای جستجو به سایت شما عمل می کند. با استفاده از آن مطمئن خواهید شد که موتورهای جستجو هیچ محتوای مهمی را در سایت شما از دست نخواهند داد. نقشه سایت XML اغلب در پست‌ها، صفحات، برچسب‌ها یا سایر انواع پست سفارشی گروه‌بندی می‌شود و شامل تعداد تصاویر و آخرین تاریخ اصلاح برای هر صفحه است.

در حالت ایده آل، یک وب سایت نیازی به نقشه سایت XML ندارد. اگر ساختار پیوند داخلی داشته باشد که تمام محتوا را به خوبی به هم متصل کند، ربات ها به آن نیاز نخواهند داشت. با این حال، همه سایت ها به طور کامل ساخته نشده اند و داشتن نقشه سایت XML ضرری ندارد. به همین دلیل است که ما همیشه داشتن نقشه سایت XML در سایت خود را توصیه می کنیم.

سئو و تجربه کاربری (UX)

یکی دیگه از موضوعات مهم سئو User Experience یا تجربه کاربری است. اما این یعنی چی؟ UX یعنی اینکه وقتی کاربری وارد سایت شما میشه بتونه به راحتی به با سایت شما کار کنه و به قسمت های مختلف سایت شما دسترسی داشته باشه. تجربه کاربری فقط مربوط به صفحه اصلی سایت نمیشه و بلکه مربوط به تمامی صفحات سایت شماست. یه مثال ساده بخوام بزنم باید بگم که مثلا دسته بندی های درست و ایجاد زیر دسته های منظم و معنا دار یک نمونه بارز UX بهینه هست. یا مثلا در یک مقاله وقتی شما در قسمت های مختلف از اسکریپت سوال خود را از ما بپرسید استفاده می کنید، اینم باز مربوط به تجربه کاربری میشه. و یا حتی طبقه بندی درست تگ های H2 در یک کقاله نمونه دیگه از تجربه کاربری بهینه است. جوری که چیدمان چاراگراف های مقاله رو طوری تنظیم کنید که مخاطب پله به پله با شما جلو بیاد.

در آپدیت های جدید هسته گوگل مقوله تجربه کاربری (UX) بیش از پیش اهمیت یافته است و به طور جدی رتبه وب سایت شما را می تواند جا به جا کند.

برای اینکه مطلب بیشتر براتون جا بیفته و یه محکی هم از خودتون زده باشید، تو قسمت کامنت ها مثال های دیگه ای از تجربه کاربری رو بنویسید تا راجبش صحبت کنیم.

افزایش سرعت ایندکس سایت

یکی از مسائلی که بیشتر کاربران باهاش مواجه شدن سرعت ایندکس شدن سایت هست. به کرات ازم میپرسن که چرا صفحاتمون ایندکس نمیشن؟ یا اینکه صفحاتمون خیلی دیر ایندکس میشن. من در اینجا چند نکته حرفه ای رو میخوام بهتون بگم که اگر رعایتشون نکنید، صفحه یا مقالتون، ایندکس نمیشه و یا این که دیر ایندکس میشه:

  1. وقتی عنوان صفحه تون دو یا سه جمله ای باشه و این کلمات کلیدی ارتباط معنایی نزدیکی باهم نداشته باشن.
  2. اگر عنوانی که برای مقالتون انتخاب می کنید در ارتباط معنایی نزدیک با محوریت موضوع مقالتون نباشه.
  3. اگر در استفاده از کلمات کلیدی در محتواتون زیاده روی کنید.
  4. اگر کلمه کلیدی صفحه جدیدتون شبیه و یا نزدیک به کلمه کلیدی یک صفحه دیگتون باشه. مثلا کلمه کلیدی یک صفحتون باشه قرار گرفتن در صفحه اول گوگل و کلمه کلیدی صفحه جدیدتون باشه قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل! در چنین مواردی گوگل دو صفحه شما رو داپلیکت یا کپی در نظر می گیره و صفحه دوم رو ایندکس نمیکنه.
  5. اگر لینک صفحه جدیدتون رو در صفحه اصلی سایت، به خصوص هدر یا فوتر بذارید، سرعت ایندکس افزایش پیدا می کنه.
  6. اگر از خارج از سایت به مقاله جدیدتون سوشال سسیگنال بدید یا از وب سایتی با اتوریتی بالا سیگنالی بهش بدید، باعث افزایش سرعت ایندکس سایت میشه.
  7. اگر لینک سازی داخلی درستی بین صفحه جدیدتون و صفحات قدیمی سایت ایجاد کنید، سرعت ایندکس شدن بالا میره.

ریدایرکت زدن سایت چیست؟

تمامی صفحات در یک وب سایت دارای یک آدرس منحصر به فرد هستن که به آن URL می گویند که در واقع شناسنامه یا آدرس هر صفحه به شمار می روند و موتور های جستجو از طریق این شناسنامه ها صفحات سایت را شناسایی می کنند. وقتی که ما یک صفحه را حذف می کنیم و یا آدرس آن را تغییر می دهیم موظف هستیم که به موتور های جستجو اعلام کنیم که چه بلایی بر سر آدرس قدیمی آمده است. اگر حذف شده است باید آن را اعلام کنیم و اگر عوض شده است باید اعلام کنیم که به چه آدرسی انتفال یافته است. به این عمل ریدایرکت (Redirect) می گویند.

انواع ریداریکت

در این مقاله قصد دارم دو مورد از کاربردی ترین ریدایرکت ها را توضیح بدم:

ریدایرکت 301

وقتی ما آدرس url یک صفحه را تغییر می دهیم باید از ریدایرکت 301 استفاده کنیم و در آن مشخص کنیم که آدرس url قدیمی چه بوده و آدرس url جدید چه شده است.

ریدایرکت 410

وقتی ما یک صفحه حاوی محتوا را حذف کردیم باید از ریدایرکت 410 استفاده کنیم و در آن url صفحه حذف شده را به موتو های جستجو اعلام کنیم.

چطور ریدایرکت بزنیم؟

بهترین روش برای ریدایرکت کردن استفاده از افزونه Yoast SEO و یا Rank Math (برای سایت های وردپرس) می باشد و برای این منظور از قسمت تغییر مسیر می توانیم عملیات ریدایرکت را انجام دهیم. در زیر تصویر پنجره ریدایرکت توسط افزونه یوست را مشاهده می کنید:

آموزش سئو - ریدایرکت

 

آموزش سئو و تولید محتوا 100 درصد عملی

سئو محتوا  مهم ترین وزنه در جهت رسیدن به رتبه های برتر گوگل می باشد. همانطور که حتما شنیده اید “محتوا پادشاست” و همواره موتورهای جستجو در تلاش هستند که بتوانند به درستی تشخیص دهند که کدام محتوا غنای بیشتری داشته و باید رتبه بهتری کسب کند. پس باید بدانید که برای موفقیت در امر سئو و بهینه سازی سایت باید به طور کامل اصول تولید محتوا را یاد بگیرید.

سئو و تولید محتوا دو عامل حیاتی برای بهینه‌سازی وب‌سایت هستند. تولید محتوا باعث جذب ترافیک و افزایش رتبه وب‌سایت در نتایج جستجو می‌شود و سئو برای بهبود رتبه و جذب ترافیک بیشتر در نتایج جستجوی عمومی اساسی است.

در این راستا، برای تولید محتوا بهینه شده و بهبود سئو وب‌سایت، باید توجه داشته باشید که محتوای خود را بر اساس کلمات کلیدی مناسب و مرتبط با صنعت خود و نیازهای کاربران هدف، طراحی کنید.

بهترین راه برای تولید محتوا بهینه، ارائه محتوای ارزشمند و مفید برای کاربران است. محتوای بی‌ارزش و تکراری نه تنها به رتبه وب‌سایت شما کمک نمی‌کند، بلکه ممکن است باعث کاهش رتبه وب‌سایت شما شود.

برای بهبود سئو و تولید محتوا، باید از کلیدواژه‌های مناسب و مرتبط با محتوای خود استفاده کنید و کلمات کلیدی را در عنوان، توضیحات متا، محتوا و آدرس URL قرار دهید. همچنین، باید محتوای خود را به صورت جذاب و قابل فهم برای کاربران خود ارائه دهید و از تصاویر و ویدئوهای مناسب استفاده کنید.

در نهایت، برای بهبود سئو و تولید محتوا، باید به روز بودن محتوای خود را تضمین کنید و برای بهبود رتبه وب‌سایت خود در نتایج جستجو، به دنبال بهبود مستمر محتوای خود باشید. همچنین، ارتقای سرعت بارگیری صفحات وب و بهبود قابلیت دسترسی وب‌سایت برای کاربران با مشکلات دیداری و شنوایی نیز بهبود سئو و تولید محتوا را تضمین می‌کند.

 

آموزش پیدا کردن بهترین کلمات کلیدی

آموزش یافتن بهترین کلمات کلیدی شاید بشود گفت که مهم ترین بخش از دوره آموزشی سئو هست. به دو دلیل این مسئله اهمیت زیادی دارد. اول این که اگر شما به درستی نتوانید به تحقیق کلمات کیلیدی بپردازید در نتیجه، تمامی زحماتی که در جهت بهینه سازی وب سایت انجام دهید به طور کامل به هدر رفته و شما ررو به نتیجه و هدف مورد انتظارتون نخواهد رسوند! و دوم این که برای اینکه بتوانید یک محتوای سئو شده تولید کنید در درجه اول باید بلد باشید که به خوبی تحقیق کلمات کلیدی رو انجام بدین تا در محتوای خودتون از تگ های درست استفاده کنید و چگالی کلمات درستی رو هم توی متنتون به کار ببرید. پس خیلی با دقت به این بخش از آموزش توجه کنید و قدو به قدم با من جلو بیاین.

تحقیق کلمات کلیدی چیست؟

تحقیق کلمات کلیدی اساساً مراحلی است که برای ایجاد لیست گسترده ای از کلمات کلیدی که می خواهید برای آنها رتبه بندی کنید انجام می دهید. هر استراتژی محتوای سئو باید با تحقیق کلمات کلیدی شروع شود، زیرا اگر می خواهید ترافیک ایجاد کنید، باید بدانید که مخاطبان شما به دنبال چه چیزی هستند. تحقیق کلمات کلیدی به شما کمک می کند عباراتی را که باید برای آنها رتبه بندی کنید کشف کنید.

تحقیق کلیدواژه چهار مرحله دارد:

  • ابتدا ماموریت تجاری خود را یادداشت کنید.
  • در مرحله بعد، فهرستی از تمام کلمات کلیدی که می خواهید در آن ها رتبه بگیرید، تهیه کنید.
  • بعد، کلمات جستجو شده توسط کاربران را با کلمات کلیدی خود تطبیق دهید.
  • در نهایت، شما برای همه این کلمات کلیدی لندینگ پیج (صفحات فرود) ایجاد خواهید کرد.

اگر تحقیقات کلمات کلیدی خود را به درستی انجام می دهید، باید درک روشنی از عباراتی که مردم استفاده می کنند و عباراتی که می خواهید صفحات سایت شما در آنها ظاهر شوند داشته باشید. این نمای کلی به عنوان راهنمای نوشتن محتوا در وب سایت شما عمل می کند.

ابزار یافتن کلمات کلیدی گوگل

برای تحقیق و یافتن بهترین کلمات کلیدی می توانید از ابزار های گوناگونی استفاده کنید و سوای بر آن ها می توانید از پیشنهادات خود گوگل هم استفاده کنید که Kwfinder، Ahrefs ، Semrush ، Keywordtool و Google Keyword planner از بهترین های آن ها می باشند. در ادامه به توضیح کاربردی ترین آن ها خواهم پرداخت.

 

1. یافتن کلمات کلیدی با استفاده از پیشنهادات جستجوی گوگل

وقتی که ما کلمه ای را در گوگل سرچ می کنیم، گوگل تعدادی کلمات کلیدی دیگر که در ارتباط معنایی نزدیک با کلمه ما هستند و توسط کابران جستجو شده اند را، به ما پیشنهاد می دهد. مثلا وقتی کلمه آموزش سئو را در گوگل جستجو کنید پیشنهادات زیر به شما نمایش داده می شود:

آموزش سئو-پیشنهادات گوگل

در مثال فوق ملاحظه می کنید که گوگل تعداد 8 پیشنهاد دیگر که در ارتباط معنایی نزدیک با کلمه آموزش سئو هستند و توسط کاربران زیاد مورد جستجو قرار گرفته اند را نمایش می دهد. این نتایج می تواند به شما کمک کند که بدانید اگر در حال نوستن مقاله ای در مورد آموزش سئو هستید، درون متن خود می توانید از این کلمات برای تگ های H2 و H3 استفاده کرده و در مورد آن ها توضیح دهید. و هر کدام از این کلمات مثلا بهترین دوره آموزش سئو را که بخواهید سرچ کنید، باز هم چندین پیشنهاد دیگر را به شما نمایش خواهد داد. پس متوجه می شوید که اگر مقاله ای بنویسید که در آن راجب این کلمات فوق توضیح دهید و برای هر یک نیز مجددا جستجو کنید و پیشنهادات بعدی را در متن پاراگراف خود بگنجانید، نتیجه کار برای رتبه گرفتن محتوای شما بسیار بهینه خواهد بود.

البته برای استفاده درست از این روش نیاز به تجربه بسیاری است و نکات و اصول بسیاری هم دارد و شاید خیلی مناسب مبتدیان نباشد.

2. تحقیق کلمات کلیدی با استفاده از ابزار Kwfinder

وب سایت Kwfinder.com یکی از قوی ترین ابزار در حوزه تحقیق کلمات کلیدی می باشد و به راحتی در یافتن بهترین کلمات کلیدی به شما کمک خواهد کرد. این ابزار علاوه بر یافتن کلمات کلیدی مرتبط، میزان حجم جستجو و همچنین میزان رقابت در آن کلمه را برای شما تخمین میزند که این اطلاعات بسیار ارزشمندی برای تولید محتوا به شما می رود. استفاده از این ابزار رایگان نیست، اما خبر خوب این است که شما با هر ایمیل می توانید یک اکانت در آن بسازید و با هر اکانت به مدت 10 روز و روزانه به تعداد 5 جستجو، از آن به صورت رایگان استفاده کنید. و یا اینکه اکانت پریمیوم این ابزار قدرتمند را تهیه نمایید. این ابزار یکی از ابزارهایی است که تعداد زیادی از سئوکار های حرفه ای از آن استفاده می کنند.

3. یافتن کلمات کلیدی با استفاده از ابزار keywordtool.io

ابزار Keywordtool.io یکی دیگر از ابزارهایی است که می تواند بسیار برای شما کارآمد باشد. بخشی از کارکرد این ابزار رایگان بوده و بخش دیگر آن پولی می باشد. شما می توانید با این ابزار به صورت رایگان تمامی کلمات کلیدی مرتبط را توسط کاربران جستجو می شوند، پیدا کنید. اما اگر بخواهید از حجم جستجو و میزان رقابت در آن کلمه را مشاهده کنید باید از اکانت پریمیوم آن استفاده نمایید.

چه محتوایی باید تولید کنیم؟

برای تولید محتوای بهینه و جذاب برای وب‌سایت خود، باید به نیازهای کاربران هدف خود توجه کنید. محتوایی که ارائه می‌دهید باید با نیازهای و الگوهای کاربران هماهنگ باشد و به آن‌ها کمک کند تا به اهداف و نیازهایشان برسند.

در ادامه، چند نوع محتوایی که می‌توانید برای وب‌سایت خود تولید کنید را بررسی می‌کنیم:

1- مقالات و بلاگ پست‌ها: تولید مقالات و بلاگ پست‌های آموزشی، اخبار و تحلیل‌های صنعتی، نکات و ترفندهای مفید و موضوعات مرتبط با صنعت شما، یکی از بهترین روش‌ها برای جذب ترافیک و بهبود رتبه وب‌سایت شما در نتایج جستجو است.

2- محتوای ویدئویی: تولید محتوای ویدئویی از جمله آموزش‌ها، معرفی محصولات، نمایش محتوای خلاقانه و تبلیغات ویدئویی، به شما کمک می‌کند تا بازدیدکنندگان وب‌سایت خود را به خود جذب کنید.

3- ارائه مطالب گوناگون: ارائه مطالب گوناگون و متنوع مانند اسلایدشو، نمودار، تصاویر، لیست‌ها و جداول، به کاربران کمک می‌کند تا محتوای شما را به راحتی درک کنند و از آن بهره ببرند.

4- پرسش و پاسخ: ارائه مطالب پرسش و پاسخ، به کاربران کمک می‌کند تا به سوالات خود پاسخ دهند و به محتوای شما دسترسی داشته باشند.

5- نظرسنجی و نظرات: ارائه نظرسنجی و امکانات نظرات کاربران، به شما کمک می‌کند تا با کاربران خود ارتباط برقرار کنید و بهبود محتوای خود را با توجه به نظرات کاربران، انجام دهید.

در نهایت، برای تولید محتوای بهینه و موثر، باید به نیازهای کاربران هدف خود توجه کنید و محتوایی را تولید کنید که مفید و جذاب برای آن‌ها باشد.

محتوای تکراری داخل وب سایتم را چه کنم؟

محتوای تکراری در وب‌سایت شما می‌تواند منجر به کاهش رتبه شما در نتایج جستجوی گوگل شود و به بروز مشکلات سئویی در وب‌سایت شما منجر شود. بنابراین، برای رفع این مشکلات، بهتر است محتوای تکراری را از وب‌سایت خود حذف کنید یا آن را تغییر دهید.

برای رفع محتوای تکراری، روش‌های زیر را می‌توانید انجام دهید:

1- حذف محتوای تکراری: اگر محتوای تکراری کمیتی شاید در وب‌سایت شما وجود داشته باشد، بهترین راهکار حذف کردن آن است.

2- تغییر محتوای تکراری: اگر محتوای تکراری کمیتی در وب‌سایت شما وجود دارد، می‌توانید آن را با محتوای جدید و منحصر به فرد تغییر دهید.

3- استفاده از canonical tag: اگر نسخه‌های مختلفی از یک صفحه وب با محتوای مشابه در وب‌سایت شما وجود دارد، می‌توانید با استفاده از canonical tag، به گوگل اعلام کنید که کدام صفحه به عنوان نسخه اصلی شما شناخته شود.

4- استفاده از noindex tag: اگر صفحه‌هایی در وب‌سایت شما وجود دارد که محتوای تکراری دارند و شما نمی‌خواهید آن‌ها در نتایج جستجوی گوگل نمایش داده شوند، می‌توانید با استفاده از noindex tag، به گوگل اعلام کنید که آن صفحات در نتایج جستجو نمایش داده نشوند.

در هر صورت، باید توجه داشته باشید که رفع محتوای تکراری یک فرایند زمان‌بر است و نیازمند بررسی دقیق وب‌سایت شما و تعیین صفحات دارای محتوای تکراری است. به علاوه، برای جلوگیری از بروز دوباره مشکل، باید از این پس از تولید محتوای منحصر به فرد و با کیفیت بالا برای وب‌سایت خود اطمینان حاصل کنید.

اگر شما قصد دارید محتوای تکراری را از صفحات وب سایت خود حذف کنید، بهترین راهکار برای حفظ سئوی صفحات وب سایت شما استفاده از ریدایرکت 301 است.

یک ریدایرکت 301 به مرورگرها می‌گوید که صفحه اصلی که در آن محتوای تکراری وجود داشته، به صفحه جدید یا صفحه جایگزینی که محتوای منحصر به فرد و جدید دارد، منتقل شده است. با استفاده از ریدایرکت 301، شما می‌توانید اعتبار و قدرتی که به صفحه قبلی اختصاص داده بودید را برای صفحه جدید حفظ کنید.

همچنین، برای استفاده بهینه از ریدایرکت 301، باید مطمئن شوید که صفحه جدیدی که به آن ریدایرکت می‌کنید، محتوایی با کیفیت بالا و مرتبط با موضوع قبلی دارد. همچنین، اگر صفحه جدیدی که به آن ریدایرکت می‌کنید، در هیچ جای دیگری در وب سایت شما وجود ندارد، باید یک صفحه‌ی جدید برای آن ایجاد کنید تا کاربران و موتورهای جستجو بتوانند به راحتی به آن دسترسی داشته باشند.

در کل، استفاده از ریدایرکت 301 برای حفظ سئوی صفحات وب سایت شما بسیار مهم است. با این روش، شما می‌توانید محتوای تکراری را از صفحات وب سایت خود حذف کنید و در عین حال اعتبار و قدرت سئویی که به صفحه قبلی اختصاص داده بودید، را برای صفحه جدید حفظ کنید.

ریدایرکت 410 همانند ریدایرکت 301 است، با این تفاوت که در این حالت، به جای ارسال مرورگر به صفحه جدید، به مرورگر اعلام می‌شود که صفحه قبلی، به طور دائمی حذف شده است.

استفاده از ریدایرکت 410 به خصوص در مواردی که صفحات وب سایت شما به طور دائمی حذف شده‌اند، بسیار مفید است. با استفاده از ریدایرکت 410، مرورگر به کاربر یا ربات‌های موتورهای جستجو اعلام می‌کند که صفحه‌ای که درخواست داده‌اند دیگر وجود ندارد و بهتر است به جای آن، به صفحه دیگری هدایت شوند.

در کل، استفاده از ریدایرکت 410 برای صفحاتی که به طور دائمی حذف شده‌اند، بسیار مفید است و می‌تواند به حفظ سئو وب سایت شما کمک کند. با این روش، شما می‌توانید به مرورگر و موتورهای جستجو اعلام کنید که صفحه قبلی به طور دائمی حذف شده است و از بروز مشکلات سئویی در آینده جلوگیری کنید.

متا تگ های Title، Description

متا تگ های Title و Description دو متا تگ مهم در سئو وبسایت هستند.

متا تگ Title به مرورگر و موتورهای جستجو بگوید که عنوان صفحه شما چیست. این عنوان در نتایج جستجو نمایش داده می‌شود و باعث جذب کاربران به وب سایت شما می‌شود. بنابراین، عنوان واضح و مناسب و با استفاده از کلمات کلیدی صحیح، بسیار مهم است. همچنین، باید توجه داشت که طول متا تگ Title، باید کمتر از ۶۰ کاراکتر باشد.

متا تگ Description نیز به مرورگر و موتورهای جستجو بگوید که صفحه شما درباره چه موضوعی است. این توضیحات نیز در نتایج جستجو نمایش داده می‌شوند و باعث جذب کاربران به وب سایت شما می‌شوند. برای بهترین نتیجه، توصیه می‌شود که توضیحات شما حداکثر ۱۵۰ کاراکتر باشد و در آن از کلمات کلیدی صحیح استفاده کنید.

به طور کلی، استفاده مناسب از متا تگ های Title و Description، می‌تواند بهبود سئو وب سایت شما را به همراه داشته باشد و باعث جذب کاربران و موتورهای جستجو به وب سایت شما شود.

تگ Headlines

تگ Headlines یا عناوین در واقع عناوین بخش‌های مختلف صفحات وب سایت هستند که با استفاده از تگ‌های HTML مشخص می‌شوند. عناوین بخش‌های مختلف صفحات وب سایت، از H1 تا H6 شماره‌گذاری می‌شوند که H1 به عنوان عنوان اصلی صفحه شناخته می‌شود و عناوین با شماره کوچکتر به ترتیب اهمیت کمتری دارند.

استفاده صحیح از عناوین بخش‌های مختلف صفحات وب سایت، بسیار مهم است. عنوان اصلی صفحه باید با تگ H1 مشخص شود و باید شامل کلمات کلیدی مهم صفحه باشد. همچنین، عناوین بعدی نیز باید با توجه به شماره‌گذاری مناسب و با استفاده از کلمات کلیدی صحیح، مشخص شوند.

اهمیت استفاده از عناوین در سئو وب سایت، در این است که موتورهای جستجو از این عناوین برای درک بهتر محتوای صفحه استفاده می‌کنند و به همین دلیل باید با دقت و با توجه به کلمات کلیدی صحیح انتخاب شوند.

همچنین، استفاده از عنوان‌های جذاب و جالب، می‌تواند باعث جذب کاربران به صفحه شما شود و باعث افزایش میزان کلیک و بازدید صفحه شما شود.

در کل، استفاده مناسب از تگ Headlines یا عناوین، می‌تواند بهبود سئو وب سایت شما را به همراه داشته باشد و باعث جذب کاربران و موتورهای جستجو به وب سایت شما شود.

URLs:

URL یا Uniform Resource Locator به عنوان آدرس یک منبع در شبکه اینترنت شناخته می‌شود. هر صفحه وب سایت دارای یک URL منحصر به فرد است که با استفاده از آن، می‌توان به صفحه مورد نظر دسترسی پیدا کرد.

یک URL شامل سه بخش اصلی است. بخش اول شامل پروتکل است که مشخص می‌کند که از چه پروتکلی برای دسترسی به منبع استفاده می‌شود، مانند HTTP یا HTTPS. بخش دوم شامل دامنه است که نشان دهنده آدرس سرور است که منبع مورد نظر روی آن قرار دارد. بخش سوم، شامل مسیر یا Path است که به صفحه مورد نظر اشاره می‌کند.

برای بهبود سئو وب سایت، استفاده از URL های مناسب بسیار مهم است. باید از URL های ساده و قابل فهم استفاده کرد و کلمات کلیدی مهم را در آنها بکار برد. همچنین، باید به این نکته توجه داشت که URL هایی که شامل اعداد و حروف ویژه هستند، برای کاربران و موتورهای جستجو قابل فهم نیستند و باید از URL هایی با کلمات کلیدی مناسب استفاده کرد.

همچنین، باید به این نکته توجه کرد که تغییر URL های صفحات وب سایت، ممکن است باعث از دست رفتن رتبه سئویی صفحات شما در نتایج جستجو شود. بنابراین، در صورتی که بخواهید URL های صفحات خود را تغییر دهید، باید با استفاده از تکنیک های مناسب، مانند استفاده از Redirect 301، این تغییرات را اعمال کنید تا از دست دادن رتبه سئویی صفحاتتان جلوگیری کنید.

در کل، URL های مناسب و قابل فهم می‌تواند بهبود سئو وب سایت شما را به همراه داشته باشد و باعث جذب کاربران و موتورهای جستجو به وب سایت شما شود.

روش سئو تصاویر به چه صورت است؟

سئو تصاویر به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که به منظور بهبود سئوی وب سایت با استفاده از تصاویر انجام می‌شود. در زیر به برخی از این اقدامات اشاره می‌کنیم:

1. استفاده از نام فایل مناسب: نام فایل تصویر باید شامل کلمات کلیدی مناسب باشد و حاوی اطلاعات مرتبط با تصویر باشد. برای مثال، به جای استفاده از نام فایل عکس002.jpg، بهتر است از نام فایل مرتبط با محتوای تصویر استفاده کنید، مانند “تصویر-محصول-آبی.jpg”.

2. استفاده از تگ alt: تگ alt به موتورهای جستجو و تکنولوژی های تشخیص تصویر می‌گوید که تصویر چه موضوعی را نشان می‌دهد. بنابراین، باید از تگ alt مناسب استفاده کرد و در آن کلمات کلیدی مرتبط با محتوای تصویر را قرار داد.

3. اندازه و فرمت تصویر: اندازه و فرمت تصویر نیز برای سئو تصاویر بسیار مهم است. تصاویری با اندازه کوچکتر کمترین حجم فایل و فرمت مناسب، بهبود سرعت بارگذاری صفحه وب سایت و در نتیجه بهبود رتبه سئویی سایت می‌توانند داشته باشند.

4. کپی‌رایت و منبع تصویر: باید مطمئن شوید که تصاویر استفاده شده در وب سایت شما، مجوز استفاده را دارند و کپی‌رایت آنها رعایت شده است. همچنین، باید منبع تصویر را نیز در نظر داشت و در صورت امکان، لینک به منبع تصویر درج شود.

5. استفاده از تصاویر مناسب: تصاویر مناسب و مرتبط با محتوای صفحه، می‌توانند به جذب کاربران و بهبود رتبه سئویی صفحه کمک کنند. بنابراین، باید به انتخاب تصاویر با دقت و با توجه به محتوای صفحه اقدام کرد.

در کل، سئو تصاویر می‌تواند بهبود سئو وب سایت شما را به همراه داشته باشد و باعث جذب کاربران و موتورهای جستجو به وب سایت شما شود.

آموزش سئو خارجی (Off-Page SEO)

سئو خارجی یا Off-Page SEO به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که به منظور بهبود رتبه سایت در نتایج جستجوی گوگل انجام می‌شود و شامل فعالیت‌هایی خارج از وب سایت شما می‌شود. در زیر به برخی از این روش‌ها اشاره می‌کنیم:

1. لینک‌بیلدینگ: لینک‌بیلدینگ به معنای ایجاد لینک‌هایی به سایت شما از وب سایت‌های دیگر است. لینک‌هایی که به سایت شما اشاره می‌کنند، به عنوان یکی از مهمترین عوامل موثر در رتبه‌بندی سایت در نتایج جستجو شناخته می‌شوند. بنابراین، باید تلاش کرد تا لینک‌هایی با کیفیت از وب سایت‌های مرتبط و با اعتبار به سایت شما اشاره کنند.

2. شبکه‌های اجتماعی: فعالیت در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند بهبود سئوی سایت شما را به همراه داشته باشد. با ایجاد پروفایل در شبکه‌های اجتماعی معتبر و فعالیت در آنها، می‌توان به لینک‌های مفیدی به سایت خود دست یافت.

3. بازبینی کنندگان: با ارسال و درخواست بررسی سایت به بازبینی کنندگان معتبر، می‌توان به لینک‌های قوی به سایت خود دست یافت. این بازبینی کنندگان معمولاً نشریات وب، وبلاگ‌ها و فروم‌های مرتبط با حوزه شما هستند.

4. بررسی رقبا: بررسی رقبا و وب سایت‌های مشابه با حوزه شما، می‌تواند به شما در انتخاب روش‌های مناسب برای بهبود سئوی سایت شما کمک کند.

5. ارائه محتوای خوب: ارائه محتوای با کیفیت و مفید در وب سایت شما، می‌تواند باعث جذب لینک‌های با کیفیت و بهبود رتبه سئویی سایت شما شود.

در کل، سئو خارجی یکی از عوامل مهم برای بهبود رتبه سایت شما در نتایج جستجو است. برای بهبود سئو خارجی، باید تلاش کرد تا با ایجاد لینک‌بیلدینگ، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، بازبینی کنندگان، بررسی رقبا و ارائه محتوای با کیفیت، به لینک‌های با کیفیت به سایت خود دست یافت.

آموزش لینک سازی خارجی (بک لینک)

لینک سازی خارجی یا بک لینک برای بهبود سئوی سایت شما بسیار مهم است. بک لینک به لینک‌هایی از وب سایت‌های دیگر به سایت شما گفته می‌شود. در زیر به برخی از روش‌های لینک سازی خارجی اشاره می‌کنیم:

1. لینک‌بیلدینگ: لینک‌بیلدینگ یا ایجاد لینک‌هایی به سایت شما از وب سایت‌های دیگر، یکی از مهمترین روش‌های لینک سازی خارجی است. در این روش، باید تلاش کنید تا لینک‌های با کیفیت و اعتبار از وب سایت‌های مرتبط با حوزه شما به سایت شما اشاره کنند.

2. مهمان‌نویسی: در این روش، شما به عنوان نویسنده، مطلبی را برای سایت دیگری ارسال می‌کنید که در آن مطلب لینک به سایت شما نیز وجود دارد. در این روش، باید دقت کنید که به سایت‌هایی با اعتبار و مرتبط با حوزه شما مهمان‌نویسی کنید.

3. ارسال به دایرکتوری‌های وب: ارسال سایت شما به دایرکتوری‌های وب معتبر، می‌تواند به شما در به دست آوردن لینک‌های با کیفیت کمک کند. در این روش، شما باید به دایرکتوری‌های وب معتبر و مرتبط با حوزه شما مراجعه کنید.

4. بازبینی کنندگان: ارسال سایت شما به بازبینی کنندگان معتبر نیز می‌تواند به شما در به دست آوردن لینک‌های با کیفیت کمک کند. بازبینی کنندگان معمولاً نشریات وب، وبلاگ‌ها و فروم‌های مرتبط با حوزه شما هستند.

5. شبکه‌های اجتماعی: فعالیت در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند به شما در به دست آوردن لینک‌های با کیفیت کمک کند. با ایجاد پروفایل در شبکه‌های اجتماعی معتبر و فعالیت در آنها، می‌توان به لینک‌های مفیدی به سایت خود دست یافت.

در هر صورت، برای انجام لینک سازی خارجی باید به دنبال وب سایت‌های معتبر و مرتبط با حوزه شما بگردید و تلاش کنید تا لینک‌های با کیفیت به سایت خود اضافه کنید. باید توجه داشت که لینک‌های با کیفیت و اعتبار به سایت شما کمک می‌کنند تا در نتایج جستجوی گوگل بهبود یابید.

6. روابط عمومی: روابط عمومی با وب سایت‌ها و وبلاگ‌های مرتبط با حوزه شما می‌تواند به شما در به دست آوردن لینک‌های با کیفیت کمک کند. با برقراری ارتباط با صاحبان وب سایت‌ها و وبلاگ‌ها، می‌توانید به آنها پیشنهاد دهید که به سایت شما لینک دهند.

7. مسابقات و جوایز: برگزاری مسابقات و جوایز می‌تواند به شما در به دست آوردن لینک‌های با کیفیت کمک کند. در این روش، باید به مخاطبین خود پیشنهاد دهید که با اشتراک گذاری محتوا شما، شرکت در مسابقات و جوایز شما را دنبال کنند.

8. تبلیغات پرداختی: تبلیغات پرداختی در سایت‌ها و وبلاگ‌های مرتبط با حوزه شما، می‌تواند به شما در به دست آوردن لینک‌های با کیفیت کمک کند. در این روش، باید به توافق با صاحبان سایت‌ها و وبلاگ‌ها برای نمایش تبلیغات پرداختی بپردازید.

9. ایجاد محتوای با کیفیت: ایجاد محتوای با کیفیت و مفید برای مخاطبین، می‌تواند به شما در به دست آوردن لینک‌های با کیفیت کمک کند. محتوای با کیفیت و مرتبط با حوزه شما، می‌تواند به عنوان منبع مفید برای وب سایت‌ها و وبلاگ‌ها استفاده شود و لینک به سایت شما در آنها قرار داده شود.

10. ارسال پست‌های مهم: ارسال پست‌های مهم و جالب در وبلاگ‌ها و شبکه‌های اجتماعی می‌تواند به شما در به دست آوردن لینک‌های با کیفیت کمک کند. با ارسال پست‌های مهم و مفید، می‌توانید به علاقه‌مندان به حوزه شما پیشنهاد دهید که به سایت شما مراجعه کنند و لینک به سایت شما را در پست‌های خود قرار دهند.

در نهایت، برای به دست آوردن لینک‌های با کیفیت و اعتبار، باید به دنبال وب سایت‌های معتبر و مرتبط با حوزه شما بگردید و با توجه به روش‌های فوق، تلاش کنید تا لینک‌های با کیفیت به سایت خود اضافه کنید. برای این منظور، می‌توانید از خدمات مختلفی مانند خرید بک لینک، اجاره بک لینک، ساخت لینک پیوندی و غیره استفاده کنید، اما باید دقت کنید که از خدمات معتبر و با اعتبار استفاده کنید تا به جای بهبود سئو، باعث تضعیف سئو سایت شما نشوید.

آموزش روش‌های ساخت بک لینک رایگان

به عنوان مثال، می‌توانید از روش‌های زیر برای ساخت بک لینک رایگان و با کیفیت استفاده کنید:

1. ایجاد محتوای منحصر به فرد و خواندنی در وبلاگ شخصی خود و اشتراک آن در شبکه‌های اجتماعی مختلف.

2. شرکت در انجمن‌های مرتبط با حوزه کسب و کار خود و ارسال نظرات مفید و مرتبط با موضوعات مطرح شده در آنها.

3. ثبت نام در دایرکتوری‌های وب و اضافه کردن لینک به سایت خود در آنها.

4. ایجاد پروفایل در شبکه‌های اجتماعی مختلف و اضافه کردن لینک به سایت خود در آنها.

5. ایجاد ویدیوهای آموزشی و مفید و اشتراک گذاری آنها در سایت‌های اشتراک ویدیویی مختلف.

6. ارسال مقالات مفید و مرتبط با حوزه کسب و کار خود به وبسایت‌های معتبر و مرتبط با حوزه شما با درج لینک به سایت خود در متن مقالات.

7. شرکت در رویداد‌های مرتبط با حوزه کسب و کار خود و اشتراک گذاری تجربیات و نتایج کاری خود با سایر شرکت‌کنندگان.

8. ایجاد نام‌های هشتگ مرتبط با حوزه کسب و کار خود در شبکه‌های اجتماعی و استفاده از آنها در پست‌های خود برای جذب توجه کاربران.

9. ارسال مطالب روزانه به خبرنامه‌های مربوط به حوزه کسب و کار خود و درج لینک به سایت خود در متن ایمیل‌های ارسالی.

10. همکاری با وبلاگ‌ها و سایت‌های مرتبط با حوزه کسب و کار خود برای تبادل لینک و افزایش بک لینک‌ها.

چرا ساخت بک لینک بسیار مهم است؟

ما اغلب گوگل را به یک مسابقه محبوبیت تشبیه می کنیم—هزاران هزار وب سایت که تحت تأثیر ده ها عامل برای کسب مقام های برتر رقابت می کنند. در هیاهوی رقابت، بک لینک‌ها یک «رای اعتماد» از یک وب‌سایت به وب‌سایت دیگر هستند که نشانه جذابی از ارزش برای گوگل است.

بک لینک ها برای سئو مهم هستند زیرا به گوگل این سیگنال را می دهند که منبع دیگری برای محتوای شما به اندازه ای ارزش قائل است که در محتوای خود به آن لینک دهد. هنگامی که یک وب سایت لینک های اضافی دریافت می کند، موتورهای جستجو به این نتیجه می رسند که وب سایت دارای محتوای ارزشمندی است که شایسته رتبه بندی خوب در SERP است.

انواع بک لینک

بک لینک ها یکی از مهمترین (اگر نه مهمترین) فاکتورها در رتبه بندی سایت ها در صفحات نتایج موتورهای جستجو هستند.
هر صفحه وب با رتبه بالا معمولاً حاوی مجموعه ای از لینک های ورودی با کیفیت بالا است و بین تعداد پیوندهای خوب اشاره شده توسط یک سایت و عملکرد آن در موتورهای جستجو همبستگی قابل توجهی وجود دارد.
برای کمک به شما برای شروع، ما این لیست جامع از انواع بک لینک هایی را که می توانید برای کمک به افزایش رتبه در موتورهای جستجو کسب کنید، گردآوری کرده ایم. ما با تشریح چند دسته کلی از بک لینک ها (مانند NoFollow، DoFollow، Pillow، Authority، Contextual) شروع می کنیم که می توانید قبل از بررسی انواع بک لینک خاص در هر دسته، در استراتژی های لینک سازی خود اعمال کنید.

لینک NoFollow

از اواخر دهه 1990 تا اوایل دهه 2000، مردم متوجه شدند که ایجاد یک دسته از بک لینک ها با ارسال هرزنامه به نظرات با پیوندهایی در سایر وب سایت ها مانند وبلاگ ها آسان است. برای محدود کردن موتورهای جستجو از به کارگیری این استراتژی، توسعه دهندگان وب ویژگی hyperlink nofollow را ایجاد کردند.
موتورهای جستجو مانند گوگل ادعا می کنند که لینک های nofollow توسط الگوریتم هایی مانند Google PageRank نادیده گرفته می شوند، اما هیچ کس به طور قطع نمی داند.
لینک‌های Nofollow به اندازه لینک‌های dofollow برای شما مهم نیستند، اما همه داده‌های ما نشان می‌دهد که سایت‌هایی که رتبه خوبی در SERP دارند، تعادل سالمی بین لینک‌های nofollow/dofollow دارند (که آن‌ها را جزء ضروری به نظر رسیدن طبیعی می‌کند). بنابراین، ما واقعاً بررسی نمی کنیم که چه تعداد بک لینک نوفالو دریافت می کنیم (زیرا واقعاً به آنها اهمیت نمی دهیم).

لینک‌های Dofollow

Dofollow ویژگی پیش فرض اکثر انواع بک لینک است. هیچ کد خاصی برای دنبال کردن یک هایپرلینک لازم نیست.

لینک های Dofollow در رتبه بندی موتورهای جستجو به حساب می آیند و بنابراین در بیشتر موقعیت ها برای تلاش های ایجاد لینک بهتر هستند. اما همانطور که قبلا ذکر شد، طبیعی است که یک سایت دارای مقدار مناسبی از لینک های dofollow و nofollow (نسبت به سایر وب سایت های مشابه/مرتبط) باشد.

لینک های متنی

پیوند متنی پیوندی است که در یک پاراگراف متن ظاهر می شود، نه در منو، نوار کناری، ویجت و غیره.
هنگامی که به دنبال پیوندهای مجوز می گردند، مردم عموماً پیوندهای متنی را به پیوندهای غیر متنی ترجیح می دهند. لینک برجسته نمونه بارز یک بک لینک متنی و معتبر است.

پست مهمان

پست های مهمان یکی از انواع پیوندهای رسمی مورد علاقه ما هستند. آنها به طور گسترده ای در جامعه سئو مورد احترام هستند و مورد استفاده قرار می گیرند. پست مهمان توافقی است بین مدیر وب سایت و نویسنده که در آن نویسنده پست مهمان مقاله ای را در وبلاگ مدیر وب سایت منتشر می کند – معمولاً در ازای پیوندی در متن وبلاگ که به سایت هدف نویسنده اشاره می کند.

پست های مهمان را می توان به فروشندگان پیوند داد یا به صورت رایگان پرداخت کرد (از طریق دسترسی دستی).

پست مهمان می تواند بک لینک های با کیفیت بالا ایجاد کند، که اگر از یک سایت لینک دهنده با کیفیت (یعنی قابل اعتماد، مرتبط و معتبر) باشد و با محتوای با کیفیت احاطه شده باشد، می تواند به شدت برای رتبه بندی شما مفید باشد.

بک لینک های وبلاگ نویسی مهمان محتوا و موضوعی هستند (ویژگی های با کیفیت بالا از نظر پتانسیل رتبه بندی). بک لینک های بیو پست مهمان (با نام مستعار لینک های بیو نویسنده) نوعی از بک لینک های وبلاگ نویسی مهمان هستند که در آن لینک خروجی در بخش بیوگرافی نویسنده مهمان گنجانده شده است.

اگر تصمیم گرفته‌اید که فرصت‌های وبلاگ‌نویسی مهمان را از طریق ارتباط دستی (تماس مستقیم با سردبیران و دیگر صاحبان وب‌سایت) پیدا کنید، باید مطمئن شوید که محتوای با کیفیتی را ارائه می‌دهید که با آنچه به دیگران وعده داده‌اید مطابقت دارد، مطابق با سطح قیمت داده شده است. مهمانی برای بک لینک

با این حال، ما فکر می کنیم که خرید لینک های پست مهمان از شرکتی که خدمات بک لینک وبلاگ نویسی مهمان را ارائه می دهد بسیار ساده تر است.

شبکه PBN

لینک‌های PBN بک لینک‌های متنی رسمی هستند که معمولاً در صفحه اصلی یک وبلاگ قرار دارند و تنها هدفشان دستکاری موتورهای جستجو است. این وبلاگ‌ها دامنه‌هایی هستند که مجدداً مورد استفاده قرار می‌گیرند و هدفشان ارائه قدرت بیشتر و پیوند به اهدافشان است (و بخشی از گروهی از سایت‌ها به نام شبکه‌های وبلاگ خصوصی هستند).

ایده این است که دامنه‌های قدیمی با سابقه بک لینک غنی را برداریم و آنها را از داخل بازسازی کنیم تا سایت‌های پولی (یعنی سایت‌های هدفمند) با لینک‌های صفحه اصلی معتبر ارائه شوند که به رتبه‌بندی سریع‌تر آنها کمک می‌کند.

با این حال، این استراتژی ساخت لینک پیشرفته از نظر موتورهای جستجو (به عنوان مثال گوگل) دستکاری (و غیر طبیعی) است، زیرا وبلاگ ها به جای ارائه اطلاعات مفید به بازدیدکنندگان، صرفاً برای انتقال قدرت به یک سایت پولی مستقر می شوند. در واقع، بسیاری از سایت های پیوند دهنده PBN به ندرت بازدیدکننده دارند زیرا در SERP ها رتبه ای ندارند (هدف آنها این نیست).

هنگامی که با احتیاط مورد استفاده قرار می گیرند، PBN ها پیوندهای ارزشمندی برای تقویت اهداف مربوطه هستند. اما هنگام استفاده از این ابزار رتبه بندی بسیار قدرتمند مراقب باشید تا از هرگونه مجازات گوگل یا حذف خطرناک کل شبکه PBN جلوگیری کنید.

آموزش تشخیص بک لینک های باکیفیت برای سئو

قبل از اینکه به استراتژی های گام به گام لینک سازی بپردازیم، مهم است که بفهمیم چه چیزی باعث ایجاد یک لینک خوب (یا بد) می شود.

به این ترتیب، می توانید روی ایجاد لینک هایی تمرکز کنید که در واقع رتبه بندی گوگل شما را بهبود می بخشد.

در اینجا نحوه شناسایی پیوندهایی که واقعا ارزش ساختن دارند، آمده است:

اعتبار صفحه

آیا صفحه ای که شما را به صفحه رتبه بندی قدرت پیوند می دهد؟ اگر چنین است، آن لینک تاثیر زیادی بر رتبه شما خواهد داشت.

در واقع، پس از سال‌ها آزمایش، متوجه شدم که اعتبار صفحه‌ای که به آن پیوند می‌دهید بیش از هر عامل دیگری اهمیت دارد.

این به این دلیل است که پیوند به صفحات رسمی به سایت شما اعتبار بیشتری (همچنین به عنوان PageRank شناخته می شود) می دهد.

قدرت دامنه

کیفیت دامنه نیز با استحکام سایت دامنه تعیین می شود.

به طور کلی، پیوند به سایتی مانند یک خبرگزاری معروف تأثیر بسیار بیشتری نسبت به پیوند به یک وبلاگ نویس ناشناس خواهد داشت.

ارتباط سایت

وقتی صحبت از لینک ها می شود، اعتبار سایت مهم است.اما ارتباط آن سایت نیز مهم است. به عنوان مثال، فرض کنید یک وب سایت در مورد رژیم غذایی پالئو راه اندازی کرده اید.

و از یک سایت معتبر لینک میگیرید… در مورد تک چرخ. آیا آن پیوند هنوز اهمیت دارد؟

بر اساس مصاحبه با یکی از کارمندان سابق گوگل، واقعاً اینطور نیست.

به گفته آن مهندس گوگل:

“… دریافت لینک به یک صفحه با رتبه برتر همیشه ارزشمند بود، امروز بیشتر به موضوع سایت مربوط می شود تا شما، ارتباط رتبه بندی صفحه جدید است.”

موقعیت پیوند در صفحه

آیا پیوند شما در محتوایی تعبیه شده است؟
یا در پاورقی یک صفحه دفن شده است؟
به نظر می رسد که موقعیت لینک های شما در یک صفحه مهم است.

به طور خاص، پیوندهای پنهان در فوتر و نوار کناری تقریباً به اندازه پیوندهای موجود در وسط محتوای صفحه ارزشمند نیستند.

آیا لینک به صورت سرمقاله قرار داده شده است؟
مهم نیست پیوند شما در کجای صفحه ظاهر می شود، باید از خود بپرسید:

“آیا این پیوند به صورت سرمقاله قرار داده شده است؟”

به عبارت دیگر، آیا کسی به شما لینک داده است زیرا فکر می کند سایت شما عالی است؟ اگر چنین است، این یک لینک تحریریه است.

یا اینکه در یک سایت تصادفی یک پروفایل ایجاد کردید و یک لینک ارسال کردید؟ این پیوند تحریریه نیست.

همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید، گوگل به لینک هایی که در سرمقاله ها قرار می گیرند، اهمیت زیادی می دهد.

از گوگل خود استفاده کنید:

“… ایجاد پیوند به صفحه ای که توسط مالک سایت نگهداری یا تضمین نشده است، در غیر این صورت به عنوان پیوند غیرطبیعی شناخته می شود، ممکن است نقض دستورالعمل های ما تلقی شود.”

لینک لنگر متن

Anchor text بخش متنی قابل کلیک یک پیوند است.

همانطور که می دانید گوگل از متن لنگر به عنوان سیگنال رتبه بندی استفاده می کند.

به عنوان مثال، فرض کنید یک لینک به سایت خود با متن لنگر دریافت می کنید: “دسرهای سرخپوشان”.
گوگل به آن لنگر متن نگاه می کند و می گوید: «هوم. آن سایت از متن اصلی استفاده کرد: «دسرهای فلسطینی». صفحه ای که به آن لینک می دهند باید درباره «دسرهای فلسطینی» باشد.

البته، مانند هر چیزی در سئو، از متن لنگر غنی از کلمات کلیدی سوء استفاده شده است. امروزه، ایجاد تعداد زیادی لینک متنی با تطبیق دقیق، هرزنامه محسوب می شود.

پیوندهای همزمان Co-Occurrences

اتفاقات همزمان کلمات و عباراتی هستند که در اطراف پیوند شما ظاهر می شوند.

گوگل احتمالاً از اتفاقات همزمان به عنوان “تکست لنگر کودک” استفاده می کند.

متن اطراف پیوند شما نیز سرنخ هایی در مورد موضوع صفحه شما ارائه می دهد.

آیا لینک پست مهمان است؟
چند سال پیش گوگل آمد و گفت:

” وبلاگ نویسی مهمان به پایان رسیده است. خیلی اسپم است.”

آیا حقیقت دارد؟

خب، بستگی دارد.

در اینجا چند پرچم قرمز وجود دارد که می تواند پست های مهمان را هرزنامه کند:

  1. کسی برای انتشار یک پست پول می گیرد
  2. پست دارای متن اصلی تطبیق دقیق است
  3.  این سایت فقط برای انتشار پست های مهمان وجود دارد
  4. سایتی که به سایت شما مرتبط نیست
    اما اگر یک پست مهمان شگفت انگیز در یک سایت معتبر و مرتبط منتشر کرده باشید چه؟ در تجربه من، این لینک می تواند به شما در رتبه بندی کمک کند.

 

استراتژی های ساخت بک لینک

استراتژی ساخت لینک فرآیندی است که در آن مدیران وب‌سایت‌ها لینک‌هایی را از سایر وب‌سایت‌ها جمع‌آوری می‌کنند که به محتوای آنها پیوند می‌دهند. یک نمایه بک لینک قوی – پیوندهایی از سایر وب سایت ها به محتوای شما – یکی از مهم ترین سیگنال های رتبه بندی گوگل است.

هرچه تعداد افراد بیشتری به وب سایت شما پیوند داده شوند، وب سایت شما دارای مدرک اجتماعی بیشتری است. در حالی که می توانید لینک های ارگانیک را از ارسال محتوای قوی دریافت کنید، می توانید از استراتژی هایی نیز برای ایجاد عمد آنها استفاده کنید.

1. محتوای قابل اشتراک گذاری بنویسید

تولید محتوا استراتژی شماره یک برای تولید بک لینک است. مشکل اینجاست که 90 درصد صفحات وب هیچ ترافیکی ندارند. اگر محتوای شما ترافیک نداشته باشد، هیچ کس آن را بک لینک نمی دهد.

به همین دلیل است که 75 درصد از بازاریابان می گویند محتوایی را تولید می کنند که به طور خاص برای بک لینک طراحی شده است.

2. پست های مهمان بنویسید

ارسال مهمان یک استراتژی بک لینک بسیار محبوب است. در واقع 75 درصد از متخصصان سئو با پست های مهمان بک لینک ایجاد می کنند.

نکته در مورد پست های مهمان این است که آنها نه تنها به ایجاد بک لینک کمک می کنند، بلکه شخصیت شما را به عنوان یک مرجع قابل اعتماد در یک موضوع خاص می سازند.

به علاوه، شما فرصتی برای دستیابی به مخاطبان جدید و نشان دادن ارزش برند خود به آنها دارید.

نه تنها این، بلکه از آنجایی که تولید محتوا می تواند بسیار زمان بر باشد، اغلب ساده تر است که یک وب سایت را متقاعد کنید که بک لینک شما را به صورت رایگان ارائه دهد.

3. نام تجاری را بشنوید

اگر در اینترنت برای ذکر نام تجاری یا محصولات خود گوش می دهید، می توانید هر نام تجاری بدون پیوند را پیدا کنید و آنها را دنبال کنید تا بک لینک دریافت کنید.

این یک استراتژی رایج است – تقریباً همه بازاریابان به دنبال ذکر نام تجاری برای بک لینک هستند.

اگر از ابزار مناسب استفاده کنید انجام آن بسیار آسان است.

با چیزی مانند Buzzsumo و Ahrefs Content Explorer، می‌توانید نام برند خود را جستجو کنید و اشاره‌هایی را که از منابع شخص ثالث آمده‌اند، بیابید.

اگر به دنبال ابزاری رایگان برای انجام این کار هستید، Google Alerts را امتحان کنید. محتوای منتشر شده هر روز را ردیابی می کند و به شما در مورد هر محتوایی که عبارات کلیدی خاصی را ذکر می کند، مانند نام برند یا محصول شما، هشدار می دهد.

مستقیماً با این وب سایت ها تماس بگیرید تا بپرسید که آیا آنها به سایت شما پیوند می دهند یا خیر.

4. گسترش اینفلوئنسر

با استفاده از اینفلوئنسرها، می توانید بک لینک بسازید و برای مخاطبان جدید بازاریابی کنید. نه تنها این، بلکه اینفلوئنسرها نیز با تأیید محصولات شما برای فالوورهای خود، به عنوان اثبات اجتماعی عمل می کنند.

به همین دلیل است که 40 درصد از بازاریابان از اینفلوئنسرها به عنوان یک استراتژی استفاده می کنند.

احساس نکنید که به اینفلوئنسرهای سطح سلبریتی برای کمک به ارتقای استراتژی بک لینک خود نیاز دارید. در واقع، اینفلوئنسرهایی با فالوورهای کمتر، بالاترین نرخ تعامل را دارند.

5. تبادل لینگ

28 درصد از متخصصان سئو برای تقویت استراتژی بک لینک خود به تبادل لینک می پردازند. این یک تیتر عالی برای استراتژی tit است. شما به کسی پیشنهاد می کنید که پشت کسی را بخراشید و او هم در عوض پشت شما را می خاراند.

این ترفند نسبتاً ساده است.

لیستی از وب سایت های مکمل را پیدا کنید که مخاطبان هدف مشابهی دارند اما در رقابت مستقیم نیستند.

به عنوان مثال، فرض کنید شما یک شرکت نرم افزاری هستید که ارزیابی بلوغ را به مشاوران ارائه می دهد. ممکن است وب سایت هایی را بیابید که نیازهای مشاوران شما را برآورده می کنند که با ارائه خدمات رایگان به طور مستقیم با شما رقابت نمی کنند. از طرف دیگر، می‌توانید با نرم‌افزارهای دیگر یا شرکت‌های SaaS غیر از شما، پیوند تبادل کنید.

مستقیماً برای آن‌ها بنویسید و در ازای بک‌لینک به وب‌سایت‌تان در وبلاگ‌شان، پیشنهاد دهید که محتوای آنها را در وبلاگ خود بک لینک دهید.

نتیجه

آیا ایده بهتری دارید که استراتژی بک لینک خود را از کجا شروع کنید؟

اگر سعی کرده‌اید محتوا بنویسید، اما به نتیجه نرسیده‌اید، تبادل لینک و نفوذ افراد تأثیرگذار ممکن است به شما کمک کند که به دنبال آن بودید.

به یاد داشته باشید، اگر واقعاً مشکل دارید، همیشه می توانید برای پیوندها هزینه کنید. 40 درصد از متخصصان سئو اعتراف می کنند که هر از گاهی از این استراتژی استفاده می کنند.

امیدواریم در حال حاضر، شما به شش استراتژی جدید برای افزایش سرسام آور تلاش های بک لینک خود مجهز شده باشید. آیا افراد دیگری وجود دارند که به این لیست اضافه کنید؟ اگر چنین است، در زیر به ما اطلاع دهید!

رپورتاژ آگهی چیست؟

رپورتاژ آگهی یک روش تبلیغاتی اینترنتی است که در آن آگهی‌های تجاری در سایت‌ها و وبلاگ‌های دیگر منتشر می‌شود. در این روش، شما می‌توانید آگهی‌های خود را در سایت‌هایی که به همان حوزه کسب و کار شما مرتبط هستند، منتشر کنید.

رپورتاژ آگهی به عنوان یکی از روش‌های مهم تبلیغاتی اینترنتی، برای افزایش نرخ بازدید سایت شما و جذب مشتریان جدید بسیار کارآمد است. در این روش، آگهی شما به همراه لینک به سایت شما در سایت‌های دیگر منتشر می‌شود که به همان حوزه کسب و کار شما مرتبط هستند.

با استفاده از رپورتاژ آگهی، می‌توانید به راحتی به هدف خود در تبلیغات دست یابید و با ارائه پیام‌های تبلیغاتی مختلف، مخاطبان خود را افزایش دهید. علاوه بر این، با توجه به اینکه آگهی‌های شما در سایت‌های معتبر و مرتبط با حوزه کسب و کار شما منتشر می‌شود، می‌توانید اعتبار و اعتماد مشتریان خود را بهبود دهید.

در کل، رپورتاژ آگهی یکی از روش‌های کارآمد تبلیغاتی اینترنتی است که باعث افزایش نرخ بازدید سایت شما و جذب مشتریان جدید می‌شود.

آموزش تکنیک‌های ریپورتاژ برای سئو

رپورتاژ آگهی یکی از روش‌های مهم تبلیغاتی در اینترنت است که به کسب و کارها کمک می‌کند تا بیشتر دیده شوند و در نتیجه فروش خود را افزایش دهند. برای موفقیت در رپورتاژ آگهی، باید از تکنیک‌های مناسب استفاده کرد. در زیر به برخی از تکنیک‌های رپورتاژ آگهی اشاره می‌کنیم:

1. انتخاب سایت‌های مناسب:

اولین قدم در رپورتاژ آگهی، انتخاب سایت‌های مناسب است. باید سایت‌هایی را که با حوزه کسب و کار شما مرتبط هستند پیدا کنید و در آنها آگهی‌های خود را منتشر کنید.

2. ارائه اطلاعات کافی:

در آگهی‌های خود، باید اطلاعات کافی و جامع درباره کسب و کار خود را ارائه دهید. این شامل ارائه اطلاعات درباره محصولات و خدمات، قیمت‌ها، شرایط فروش و ارتباط با مشتریان است.

3. استفاده از عکس و ویدئو:

استفاده از عکس و ویدئو در آگهی‌های خود، می‌تواند تاثیر بسیار خوبی بر روی مخاطبان داشته باشد. با استفاده از تصاویر و ویدئو، می‌توانید محصولات و خدمات خود را بهتر به نمایش بگذارید.

4. استفاده از عناوین جذاب:

عنوان آگهی از مهمترین عواملی است که بر روی توجه مخاطبان تاثیر می‌گذارد. بنابراین، باید از عناوین جذاب و قابل توجه استفاده کرد تا مخاطبان را به سمت آگهی جذب کنید.

5. استفاده از کلمات کلیدی:

استفاده از کلمات کلیدی مناسب، می‌تواند به بهبود جستجوی آگهی شما در موتورهای جستجو کمک کند. بنابراین، باید با استفاده از کلمات کلیدی مناسب، آگهی خود را برای جستجوی اینترنتی بهینه کنید.

6. استفاده از فرمت‌های مختلف:

برای جذب توجه مخاطبان، می‌توانید از فرمت‌های مختلفی مانند بنر، پاپ آپ و ویدئو استفاده کنید.

7. تعیین هدف مشخص:

قبل از شروع رپورتاژ آگهی، باید هدف خود را مشخص کنید. برای مثال، آیا هدف شما افزایش فروش یا جذب مشتریان جدید است؟ با تعیین هدف مشخص، می‌توانید استراتژی مناسب را برای رپورتاژ آگهی خود انتخاب کنید.

8. تست و بهبود:

برای بهبود نتایج رپورتاژ آگهی، باید به صورت مداوم تست و بهبود را انجام داد. با تست روش‌های مختلف و بهبود آگهی خود، می‌توانید به نتایج بهتری دست پیدا کنید.

در کل، استفاده از تکنیک‌های مناسب در رپورتاژ آگهی، می‌تواند به کسب و کار شما کمک کند تا به صورت موثرتری تبلیغات خود را انجام دهید و در نتیجه فروش خود را افزایش دهید.

محتوا مخصوص reportage چگونه باشد؟

محتوایی که برای ریپورتاژ مناسب است، باید اطلاعات دقیق و مفیدی درباره موضوع مورد نظر ارائه دهد و به خواننده کمک کند تا بهترین تصمیمات را در مورد آن بگیرد. در ادامه، چند نکته مهم درباره محتوای مناسب برای ریپورتاژ آمده است:

1. دقیق باشد:

محتوای ریپورتاژ باید به طور دقیق و دقیقی اطلاعاتی درباره موضوع مورد نظر ارائه دهد. این باید شامل ارقام، آمارها، نقل قول‌ها و هر نوع داده دقیق دیگری باشد که به خواننده کمک می‌کند تا به دقت موضوع را درک کند.

2. جذاب باشد:

محتوای ریپورتاژ باید جذاب و جالب باشد تا به خواننده کمک کند تا به سرعت به آن جذب شود و به خواندن آن ادامه دهد. برای این منظور، می‌توانید از تصاویر، نمودارها و جداول استفاده کنید.

3. قابل فهم باشد:

محتوای ریپورتاژ باید شفاف و قابل فهم باشد. از زبان ساده و قابل درک استفاده کنید و از اصطلاحات فنی و تخصصی به جایی که امکان پذیر است، خودداری کنید.

4. تازه و نو باشد:

محتوای ریپورتاژ باید به روز و تازه باشد و اطلاعات جدید در آن باید درج شود. این کمک می‌کند تا محتوای شما جذابیت بیشتری از نظر خوانندگان داشته باشد.

5. مخاطب محور باشد:

محتوای ریپورتاژ باید به مخاطب محور باشد و به نیازها و مشکلات آنها پاسخ دهد. باید به خوبی درک کنید که مخاطبان شما چه نیازهایی دارند و سپس سعی کنید تا در محتوای خود به بهترین شکل به این نیازها پاسخ دهید.

6. روان و منسجم باشد:

محتوای ریپورتاژ باید روان و منسجم باشد و از مراحل مختلف و گسسته تشکیل نشده باشد. این باید به طور مسلسل و منطقی به خواننده ارائه شود.

در کل، محتوای ریپورتاژ باید دقیق، جذاب، شفاف، تازه، مخاطب محور، روان و منسجم باشد تا به خواننده کمک کند تا بهترین تصمیمات را در مورد موضوع مورد نظر بگیرد.

فاکتورهای رتبه بندی سئو چیست؟

رتبه بندی سئو یا SEO Ranking، به معنای قرارگیری یک وب سایت در صفحات نتایج موتورهای جستجو است. برای دستیابی به یک رتبه بندی خوب در موتورهای جستجو، باید به برخی فاکتورهای مهم توجه کرد. در زیر به برخی از این فاکتورها اشاره شده است:

1. کلمات کلیدی:

استفاده از کلمات کلیدی مناسب و مرتبط با محتوای سایت، یکی از اصلی‌ترین عوامل برای رتبه بندی در موتورهای جستجو است.

2. سئوی داخلی:

بهینه سازی وب سایت از جمله ساختار و نام گذاری مناسب صفحات، استفاده از عناوین و زیرعناوین مناسب، استفاده از تصاویر با نام‌گذاری مناسب، استفاده از لینک‌های داخلی و بهینه‌سازی متا تگ‌ها نیز به رتبه بندی سایت کمک می‌کند.

3. سئوی خارجی:

این شامل مواردی از جمله لینک سازی، بهینه‌سازی روی لینک‌های خارجی و به دست آوردن لینک‌های باکیفیت و اعتباری از وب سایت‌های معتبر است.

4. سرعت بارگذاری:

سرعت بارگذاری صفحات وب سایت نیز به یکی از عوامل مهم در رتبه بندی سئو تبدیل شده است. سایت‌هایی که با سرعت بارگذاری بالاتری بارگذاری می‌شوند، اغلب بهترین رتبه بندی را در موتورهای جستجویی کسب می‌کنند.

5. تجربه کاربری:

بهبود تجربه کاربری کاربران در وب سایت به وسیله طراحی مناسب، محتوای مفید و کاربرپسند و بهینه‌سازی وب سایت برای دستگاه‌های مختلف نیز به رتبه بندی سئو کمک می‌کند.

6. محتوای مفید:

محتوای با کیفیت، مفید و ارزشمند به رتبه بندی سئو کمک می‌کند و سایت‌هایی که محتوای با کیفیت و مفیدی دارند، اغلب در صفحات نتایج موتورهای جستجو بالاتر قرار می‌گیرند.

7. تاثیر اجتماعی:

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، به ویژه به اشتراک گذاری محتوای وب سایت، می‌تواند به رتبه بندی سئو کمک کند.

در کل، برای دستیابی به یک رتبه بندی خوب در موتورهای جستجو، باید به کلیه این فاکتورها توجه کرد و بهینه‌سازی کاملی از وب سایت خود انجام داد.

نتیجه گیری:

یک نتیجه خوب برای مقاله “آموزش سئو” این است که با مطالعه و اجرای مفاهیم و تکنیک‌های سئو، می‌توانید سایت خود را بهبود داده و رتبه آن در موتورهای جستجو افزایش دهید. با توجه به اهمیت بسیار بالای حضور در صفحه اول نتایج جستجو، آشنایی با مباحث سئو برای هر وب‌مستر و دیجیتال مارکتری الزامی است. با اطلاعات مناسب در زمینه سئو، می‌توانید با روش‌های بهینه‌سازی محتوا و ساختار سایت خود، بهبود قابل توجهی در رتبه‌بندی سایت خود در موتورهای جستجو داشته باشید که این موضوع در نتیجه افزایش بازدید و ترافیک سایت شما تاثیرگذار خواهد بود.

:References

1.yoast  2.moz  3.webfx  4.ahrefs  5.wordstream  6.pishrojob  7.backlinko  8.ppchero   9.Search Engine Land

ارسال نظر